ADR Centru: Discuţii privind viziunea de dezvoltare a regiunii Centru

F.A.
Fonduri Europene / 16 mai 2013

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), în calitate de coordonator al Comitetului Regional de Planificare (CRP) "Centru", a organizat, ieri, la Alba Iulia, o întâlnire a membrilor CRP "Centru", pentru a transmite informaţiile privind activităţile de pregătire a Regiunii Centru pentru noua perioada de programare 2014-2020.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, peste 40 de persoane participante la reuniune au dezbătut stadiul elaborării Strategiei regionale de dezvoltare a Regiunii Centru pentru perioada 2014-2020 şi despre graficul de activităţi ce urmează a fi desfăşurate de CRP "Centru".

Simion Creţu, director general ADR Centru, a declarat: "Comitetului Regional de Planificare Centru este forul partenerial principal de la nivel regional pentru elaborarea PDR şi are rolul de a aviza documentele de planificare elaborate la acest nivel, pe care le supune apoi pentru aprobare Consiliului pentru Dezvoltare Regională. La această întâlnire am avizat analiza socio-economică şi analiza SWOT regională, care reprezintă prima secţiune a PDR. Astfel, am adus în atenţia participanţilor aspecte concrete reieşite în urma elaborării mai multor studii tematice, care pot fi descărcate de pe site-ul nostru. Urmează să discutăm punctual cu reprezentanţii fiecărui judeţ şi ai fiecărui grup tematic, iar ulterior să pregătim un portofoliu solid de proiecte, care să se plieze pe viitoarele Programe Operaţionale. Practic noi colectăm informaţii, idei de proiecte, le prioritizăm şi le propunem pentru finanţare în viitoarea perioadă de finanţare, prin noile programe operaţionale, care vor aloca fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltare regională".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb