ADRIAN CRIŢ, STB: "După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea"

S.B.
Miscellanea / 25 ianuarie 2022

"După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea"

După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala, angajaţii au înţeles ca nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de bucureşteni, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, informează Agerpres.

El a spus că la ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a ieşit în traseu, conform graficului de transport.

"După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucureşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti-Ilfov. Manipularea liderilor de sindicat, ale căror revendicări nu aveau nimic de-a face cu îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, servind doar propriilor interese, a încetat în această dimineaţă. Angajaţii noştri au înţeles că trebuie să respecte legea şi cetăţeanul", a subliniat şeful STB.

Potrivit sursei citate, pentru a identifica vehiculele în traseu şi pentru a planifica deplasarea în timp real, utilizatorii STB SA pot folosi aplicaţia InfoTB. Aceasta poate fi direct descărcată din App Store sau Google Play.

Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a anunţat marţi dimineaţa că suspendă acţiunea de protest, iar angajaţii îşi reiau lucrul.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. acum sper ca vor urma ceva masuri : penalizari, desfaceri de contracte de munca, s.a.! Altfel trebuie sa pleci dumneata, d-le director!

    1. Asa este,toti grevistii bagati dupa gastii dar toti,nu ai cum lasa unul liber

    Uite asa justitia "independenta" isi face datoria, declara pe banada rulanta "grevele ilegale". Ne-au ingradit de tot nici greva numai ai voie sa faci. Ce spun marele confederatii BNS, Meridian, Cartel Alfa si vesnicii care le conduc, toti tradatori ai miscarilor sindicale si a inchiderii intreprinderilor din Romania pe mana cu politicu. Asa au facut si Legea Dialogului Social au tradat aceste confederatii BNS, Meridian si Cartel Alfa angajatii si au instituit munca fortata in Romania impreuna cu politicienii. Am ajuns sa fim doar sclavi pe plantatie.

    Cine este acest Crit? Un trapadus al politicului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb