Adrian Inimăroiu, propus pentru a fi exclus din PNL

Ziarul BURSA #Politică / 8 martie 2005

Comitetul Executiv al filialei sector 4 a Partidului Naţional Liberal (PNL) a aprobat ieri în unanimitate propunerea de excludere din partid a lui Adrian Inimăroiu, primarul sectorului 4 al Capitalei. Liderul filialei PNL, Leopold Lupuşanschi, a declarat, pentru Rompres, că decizia de demarare a procedurilor de excludere din partid a lui Adrian Inimăroiu este motivată de prestaţia sa slabă în calitate de primar. Lipsa de eficienţă a lui Inimăroiu este dovedită, printre altele, şi de faptul că anul trecut a asfaltat doar patru străzi în sector, a menţionat Lupuşanschi. El a adăugat că la primărie există numeroase nereguli, cum ar fi aceea că documentele de urbanism sunt blocate de luni de zile. Totodată, Adrian Inimăroiu are probleme în a se acomoda cu statutul de simplu membru al PNL, susţine liderul filialei. Biroul Permanent încearcă să îl susţină pe Inimăroiu şi să-l direcţioneze în sensul îndeplinirii promisiunilor din programul asumat, dar acesta are o atitudine ostilă, a mai spus Lupuşanschi.

Adrian Inimăroiu a declarat ieri că este vorba despre "un abuz", dat fiind faptul că este al şaptelea membru propus pentru sancţiune în doar trei luni de activitate a noului Birou Permanent al filialei.

După cum a precizat Inimăroiu, înaintea sa au mai fost sancţionaţi patru consilieri locali şi doi directori din Primăria sectorului 4, toţi liberali. Acest lucru ar avea drept cauză faptul că mai mult de jumătate din noua conducere a PNL sector 4 nu a avut nici o contribuţie la alegerile locale. Mai mult, trei membri ai aces-teia nici măcar nu erau membri ai filialei la acea dată, a precizat primarul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb