Adrian Năstase, coordonatorul ofertei electorale a PSD

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 14 februarie 2008

Adrian Năstase, coordonatorul ofertei electorale a PSD

Fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase va coordona oferta electorală a formaţiunii, alături de social-democratul Dan Mircea Popescu, a anunţat, ieri, liderul social-democraţilor, Mircea Geoană, adăugând că Năstase a acceptat oferta sa. "Evident că a acceptat-o. Am făcut propunerea după o discuţie prealabilă cu Adrian Năstase. Nu ascund că astăzi (miercuri - n.r.) m-am gândit că este posibil să înfiinţăm un departament special prin care Adrian Năstase să coordoneze şi monitorizarea Administraţiei Prezidenţiale, temă evocată cu Adrian Năstase şi cu colegii din conducerea executivă. Este o idee interesantă pe care sunt convins că şi Adrian Năstase o va analiza şi, dacă o acceptă, este liber să coordoneze un astfel de departament", a afirmat preşedintele PSD.Întrebat dacă Năstase va candida la preşedinţia Consiliului Naţional al partidului, Geoană a răspuns: "Este o ţară liberă, iar PSD este un partid democratic".

Mircea Geoană a anunţat că propunerile sale privind noile atribuţii ale lui Adrian Năstase au fost aprobate de Comitetul Executiv Naţional al partidului.

"Am făcut un lucru firesc într-un an electoral, avem nevoie de toţi soldaţii apt-combatanţi ai partidului şi de oameni care au experienţă, care este bine să fie alături de noi pentru a munci împreună", a precizat Geoană.

Întrebat de jurnalişti dacă s-a răzgândit în privinţa problemelor pe care Adrian Năstase le are cu justiţia, Mircea Geoană a arătat că "acest lucru este perfect adevărat". "Dar aici vorbim de o structură înfiinţată la nivel organizatoric, nu este vorba de funcţii alese. Avem Consiliu Naţional săptămâna viitoare, acolo vom decide candidaturi şi alte subiecte. Este dreptul suveran al Consiliului Naţional să-şi aleagă liderii pe care îi doreşte", a spus preşedintele PSD. Potrivit lui Geoană, în echipa de lucru stabilită miercuri pentru oferta electorală a formaţiunii, fiind luată în calcul şi posibilitatea organizării de alegeri anticipate, un fost prim-ministru (Adrian Năstase - n.r.) poate fi util în găsirea unei formule, alături de Dan Mircea Popescu, pentru o ofertă credibilă şi de succes pentru partid. În privinţa relaţiei cu noul coordonator de campanie al PSD, Miron Mitrea, liderul social-democraţilor a arătat că aceasta va fi o relaţie de colaborare în cadrul unei echipe de campanie.

El a explicat că Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei PSD pentru europarlamentare, va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, condiţii în care "va intra automat în campanie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb