Adrian Veştea: "PNL a câştigat alegerile în judeţul Braşov"

S.B.
Politică / 10 iunie

Adrian Veştea: "PNL a câştigat alegerile în judeţul Braşov"

PNL a câştigat alegerile locale în judeţul Braşov, a declarat preşedintele filialei judeţene a partidului, ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, care a precizat că a obţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, informează Agerpres.

Conform lui Veştea, după numărarea voturilor din 93% din secţiile de votare din judeţ, PNL a obţinut 11 mandate în legislativul judeţean, plus funcţia de preşedinte, PSD - 8, USR - 8, AUR - 4 şi UDMR - 3.

Totodată, el a spus că PNL a câştigat 30 de primării, dintre care cea mai importantă este Primăria Braşov, candidatul Alianţei PNL-PSD, George Scripcaru, clasându-se, "la o diferenţă relativ bună", de aproape 5000 de voturi, în faţa candidatului Alianţei Dreptei Unite, Allen Coliban, care s-a situat pe locul doi.

"Vreau să-i asigur pe braşoveni că mă voi întoarce acasă şi voi prelua mandatul de preşedinte al CJ Braşov, începând cu luna octombrie, la termenul la care se încheie mandatul început în 2020", a transmis liderul liberal braşovean într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL Braşov.

Întrebat dacă îi va oferi funcţia de preşedinte contracandidatului său de la PSD, Lucian Pătraşcu, el a replicat: "Vom evalua toate ofertele şi, în situaţia în care sunt oameni care îşi caută un serviciu, vom încerca să găsim o soluţie".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Marile orase sunt PNListe .Chiar si Nicusor Dan este atasat de PNL si il va sprijini pe Ciuca in alegerile Prezidentiale.Votantii marilor orase vin in numar mare la votul din alegerile Prezidentiale .Ciolacu stie f. bine ca PSD nu poate cistiga niciodata functia de Presedinte .Drula nu mai candideaza .Sosoaca sau Simion nu au nici o sansa . Orban raspenelistul la fel .Geoana inca nu s-a hotarit dar el va candida doar in situatia in care Ciolacu isi anunta candidatura .Singurul ramas in cursa este Ciuca ce merge pe un culoar de dreapta cistigator .

    1. ????????????????????Vise peneliste....pnl.este zero ca si conducatorul partidului - un analfabet!

      PNL partid kriminal...masca și vaccinul ați uitat bulsngiilor

    De Rozenau nu spune nimic ? Orașul Râșnov unde au pierdut . Unde continua modernizarea orașului și sunt sate mai moderne...

    1. Că au pierdut la Râșnov poate fi o surpriză. Dar cea mai mare surpriză este că "vinitura" (recunosc că este un plagiat, termenul nu îmi aparține, dar îmi place), a reușit cu patronajul celor care s-au unit în frăția banului de supt, să prostească încă o dată poporul din "România educată". Aveam așteptări mai mari de la concetățenii mei. Poate că totuși omul care face: un pod în 7 ani, un stadion in zece ani sau mai mult (noroc că a apărut compania Dnei Udrea să facă o sala de care orașul avea nevoie) dopează echipa de handbal, reface stadionul Tineretului nu se știe când, finanțează sportul de masă fără bani, închide curțile școlilor pentru copii, concesionează toate terenurile de sport din cartiere pentru ca, copii noștri să poată face sport pe bani, autorizează bloc in bloc( probabil că la asta l-a bătut Firea), ne cere să plecăm din oraș dacă nu ne convine, etc, (nu că nu ar mai fi exemple, dar vă plictisesc cu nereușitele), va înțelege că nu mai sunt vremurile de 20 la sută și nici măcar 10 la sută. Orașul meu are nevoie de cultură, de festivaluri de orice fel, de inițiative de parteneriat cu cetățeanul, și nu de atitudine de vechil. Apropo, pozele lui cu Junii Brașovului sunt reușite, dar umbla vorba prin vecinii din Moldova, cum că Paștile lui ar fi sărbătorite la altă dată. Dincolo de toate aceste lucruri,(și de diploma de profesor de sport, membru al team-ului Stoleru), noi cetățenii acestui oraș trebuie să veghem ca derapajele din trecut să nu mai poată fi făcute și să avem primarul de care avem nevoie. Orașul, așa cum spunea și Coliban, nu este al lui scripcaru, Veștea sau Coliban, nici al PNL-ului măreț, al PSD-ului disprețuit sau USR-ului înjurat, el este al nostru și primarul este al nostru, nu al lor. In rest, s-auzim numa' de bine!

    Se intoarce acasa pentru a avea de unde pleca!Daca ai candidat pentru un post,ramai pe acel post,nu aburi oamenii!

    Se întoarce în Brașov cu un singur scop - acela de a continua sa fure, sa însele, sa dobândească ilicit averi.

    A devalizat și distrus orașul Rasnov. A dobândit fie pe numele sau fie pe numele părinților,fraților,cumnatu lui,prietenilor de ilegalități foarte multe proprietăți, are afaceri cu restaurante,pensiuni etc...și nimeni nu îl întreabă de unde a avut banii cu care a achiziționat tot. 

    Este o ființă lipsita de scrupule, de omenie, de caracter ,de bun simt, de respect  

    Și acum va avea pe mana banii județului Brașov.

    1. Nu are părinți, doar o soră și un frate bețiv.

      E normal sa vina,fura la dublu cu Scripcaru

      Bine ati venit acasa dle.presedinte Vestea ! ! Sunt oameni care va respecta , deasemenea si pe dl.primar Scripcaru .Sunt convinsa ca impreuna veti avea frumoase realizari ptr.brasoveni si Brasov.FELICITARI !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb