ADRIAN ZUCKERMAN: "România are nevoie de pieţe libere, stabile şi predictibile şi de industrie privată"

A.B.
Companii / 18 septembrie 2020

"România are nevoie de pieţe libere, stabile şi predictibile şi de industrie privată"

"România are nevoie de pieţe libere, stabile şi predictibile şi de industrie privată", a spus astăzi ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, la evenimentul de prezentare a vehiculelor Ford pentru Poliţia de Frontieră, potrivit unui comunicat de presă trimis la redacţie.

"Sectorul auto reprezintă aproape 14% din PIB-ul României şi 26% din exporturile României. Ford ridică ştacheta în acest sector, nu doar ca producător, dar şi ca exportator; Ford exportă vehicule pe mai mult de 50 de pieţe la nivel global. "

"Ford, alături de alte companii importante, propulsează economia românească pe noi culmi. Producţia românească creşte datorită forţei sale de muncă motivate şi calificate. Uzina Ford din Craiova este spectaculoasă - este o paradigmă a unei poveşti de succes americano-române. Ford a construit o fabrică impresionantă, care produce acolo unele piese auto şi le importă pe altele, iar asamblarea vehiculelor e realizată de muncitori români. " a menţionat acesta.

"Niciuna dintre aceste iniţiative nu ar înflori azi aşa cum o fac în prezent, dacă nu ar exista industrie privată. Respectul pentru statul de drept, procesul democratic, stabilitatea şi respectul puternic pentru companiile private vor aduce investitori străini şi vor conduce economia României la mare înălţime. Nu există nimeni care să fi susţinut şi să fi încercat să implementeze aceste concepte mai mult decât a făcut-o Guvernul Orban. De exemplu, ieri, şeful BSOG s-a plâns public de schimbarea legilor din 2018, care au restricţionat dezvoltarea şi creşterea sectorului gaze şi petrol. Aceste legi au împiedicat şi continuă să împiedice creşterea şi dezvoltarea industriei de profil din România. " aminteşte comunicatul de presă.

"România are nevoie de pieţe libere, stabile şi predictibile şi de industrie privată. Vremea industriei planificate de stat s-a încheiat într-un eşec cumplit, iar promotorii ei au fost alungaţi de la putere acum 30 de ani. Ţineţi-i la distanţă! Guvernul Orban recunoaşte aceste valori şi le pune în practică pentru a dezvolta România şi pentru a o face măreaţă! Da, am mai spus-o, şi voi continua să o spun, aceasta este renaşterea României! " a încheiat Adrian Zuckerman.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Mi se pare ipocrizie ca acest individ sa vorbeasca de piete libere dupa ce ne-a vorbit de povestea cu 5G si Huawei, cum ca decizia alegerii furnizorului trebuie sa fie una politica.

    Cat de escroci si lipsiti de orice bun simt sunt astia ??? 

    1. Ai dreptate!

      E caracteristic etniei. Au și un termen propriu pentru asta : chutzpah.

    Plin de aparatori ai firmelor chinezesti pe aici...Cand era PSD la guvernare si vroiau sa faca afaceri cu o firma chinezeasca, hopa tot aparatul media securist cu gura mare ca vand tara comunistilor. Acum astia "da dreapta", pro verst (sic) nu mai stiu cum sa se faca pres la huawei sau alte firme chinzesti. Ziarul asta e plin numai de propaganda chinezeasca si toate vuvuzele sunt mute:-)

    1. Platirea presei din bani publici, sa scrie de bine despre guvernul aflat la putere, reprezinta infractiune, lovitura de stat la democratie. Daca o sa citesti cu atentie, nepartinitor, iti vei da seama ce fel de propaganda se face in presa de partid si de stat romaneasca. Mai ceva ca in Scanteia Tineretului...

      Ai auzit Make, de la chinezi îți asiguri traiul?

    Ford, alături de alte companii importante, propulsează economia românească spre noi culmi (de progres si civilizație, adăugăm noi). Aplauze prelungite!.

    1. Asta-i "din putul gândirii" ! inspirație din nea Ilici.

    Romania are nevoie de o reindustrializare pentru a putea supraviatui de stat si privata. Are nevoie de agricultura puternica care sa aduca alimente sanatoase sa nu mai importam otravuri.

    A vorbit inalta poarta, dupa 30 de ani de jafuri si saracirea poporului roman, cu acordul lor. Totii care ies presedinti ai Romaniei, inainte de a iesi se duc la inalta poarta sa ia lumina din SUA. Uniunea Europeana a aplicat Romaniei planul Valev facut de rusi. Romania sa ramana o tara agricola. Comunistii s-au opus acestui plan, UE nu a uitat si a aplicat Romaniei planul Valev, distrugand toata industria Romaniei cu ajutorul marionetelor din tara, din partidele PNL si PSD. Comunistii au bagat in puscarii toata elita Romaniei, UE a furat toata elita Romaniei, ramanand la putere toti hotii si mafiotii sustinuti de UE. 30 de ani de furt, de hotie, 30 de ani de saracie si de saracire a Romaniei. Toate resurserele Romaniei sunt in mainile strainilor. Aia hoti, astea hoti, mama lor la toti. PSD=PNL=1%.

    Romania are nevoie de ambasadori care sa stea dracului in banca lor! Ma rog, asta se intampla la natiunile independente....la colonii, apar specimenele ca tzukarman...

    Zuker man, adică băiat de zahăr? cu rădăcini românești?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb