ADVERTORIAL Artişti pentru Crucea Roşie Română

Media-Advertising / 19 iunie 2020

Artişti pentru Crucea Roşie Română

"Frumuseţea salvează lumea" - Licitaţia de Artă Contemporană şi Postbelică, inclusiv o secţiune caritabilă dedicată Crucii Roşii Române

Joi, 2 iulie 2020, ora 19:30

Online Only - www.artmark.ro

Într-o perioadă de grea încercare pentru omenire, arta a dovedit de-a lungul timpului că se comportă ca un salvator şi un important pilon în susţinerea unor cauze nobile. Arta contemporană ne dă curaj, prin panoul variat de abordări simbolice ale vieţii contemporane sau prin explorarea unor subiecte sensibile la nivel mondial, devenind, astfel un jucător de excepţie în viaţa comunitară.

24 de artişti reprezentativi ai artei contemporane româneşti şi-au donat propriile creaţii şi s-au unit în jurul cauzei caritabile lansată de Societatea Naţională de Crucea Roşie Română pentru a sprijini programele lansate în contextul crizei epidemiologice. Între aceştia se numără: Şerban Savu, care semnează o lucrare reprezentativă pentru actuala perioadă - "Patrula" şi care porneşte în licitaţie de la 6.000 de euro; Marius Bercea este prezent cu una dintre cele mai valoroase lucrări în cadrul evenimentului - "After Dinner Critique", cu un preţ de pornire de 9.000 de euro, iar Ioan Sbârciu impresionează cu "Don Quijote" care va începe în licitaţie de la preţul de 6.000 de euro. Acestora li se alătură Felix Aftene, Mircea Cantor, Dana şi Ştefan Maitec sau Andrei Gamarţ, care au dat dovadă de responsabilitate, bunătate şi solidaritate, dovedind aserţiunea Frumuseţea va salva lumea.

Cele 24 de opere care vor sprijini cauza nobilă sunt completate de două lucrări de mari dimensiuni semnate de unul dintre cei mai importanţi şi valoroşi pictori români contemporani - Ştefan Câlţia. Artistul ne oferă un "Spectacol" contemporan care porneşte în licitaţie pentru 20.000 de euro şi o capodoperă semnată în anul 2001 - "Ianus pe apă" şi care este estimată pentru 20.000-35.000 de euro. O prezenţă notabilă este şi cea a lui Constantin Piliuţă cu 7 lucrări - cele mai valoroase fiind "Toamnă la Breaza", "Păpădii" şi "Peisaj de vară", având preţuri de pornire între 1.500 şi 3.500 de euro.

Arta contemporană se aliniază cu solidaritatea în jurul unei cauze nobile, online, de această dată, pe 2 iulie, pe platforma Artmark Live şi pe Digi24, partener care susţine acţiunea caritabilă, pentru îndeplinirea obiectivului de a susţine pilonii indispensabili omenirii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb