ADVERTORIAL Care este singura metoda prin care poti sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda fara riscuri?

Media-Advertising / 30 martie 2018

Care este singura metoda prin care poti sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda fara riscuri?

Atunci cand vor sa mearga pe litoral, soferii trebuie sa achite taxa de pod Fetesti - Cernavoda. Aceasta este necesara pentru traversarea podului peste Dunare de pe Autostrada "Soarelui" si are o valoare cuprinsa intre 13 Lei si 91 de Lei pentru o trecere, in functie de tipul autovehiculului.

Exista patru metode de a achita taxa de pod Fetesti - Cernavoda, insa trei dintre acestea au neajunsurile lor. Astfel, daca alegi sa platesti la punctele de taxare, vei pierde foarte mult timp. Pe de alta parte, daca alegi sa achiti contravaloarea la benzinarii, risti ca sistemul electronic sa fie temporar nefunctional si sa nu poti efectua plata. De asemenea, daca vrei sa platesti prin SMS, exista riscul sa scrii gresit numarul de inmatriculare sau sa trimiti mesajul catre un alt numar. Nu mai vorbim de costul foarte ridicat... Pur si simplu este cu pana la 40 de eurocenti mai scumpa decat varianta de achizitie clasica. In plus mai sunt adaugate si costurile cu trimiterea SMS-ului!

Acestea nu sunt singurele greseli pe care soferii le pot face atunci cand incearca sa achite taxa de pod Fetesti - Cernavoda. Uneori, se mai intampla ca acestia sa faca o singura plata, dar sa treaca dus-intors sau sa nu trimita SMS-ul de confirmare cerut de sistemul informatic. De asemenea, daca optezi sa platesti pana a doua zi dupa trecere, exista riscul sa omiti sa mai efectuezi plata.

Indiferent in care dintre situatiile nefericite de mai sus te-ai incadra, rezultatul este acelasi: vei primi o amenda pentru neplata taxei de pod Fetesti - Cernavoda. Cuantumul acesteia este de 10 pana la 20 de ori contravaloarea taxei pentru tipul de autovehicul condus. Spre exemplu, daca detii un autoturism si uiti sa platesti, vei achita o amenda in valoare de 130 de Lei pana la 260 de Lei.

Pentru a evita aceste situatii neplacute, cea mai simpla modalitate este sa achiti taxa de pod Fetesti - Cernavoda online, pe TaxaDePod.ro, site autorizat CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere). Aici poti efectua o plata sigura si rapida, in doar 2 minute, fara taxe suplimentare si fara sa fie nevoie sa iti creezi un cont.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a plati taxa de pod Fetesti - Cernavoda online:

1) Alege metoda optima de plata: cu cardul sau prin transfer bancar (ordin de plata sau cash);

2) Introdu datele tale: detaliile de facturare (persoana fizica sau juridica, adresa), detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare, seria de sasiu) si detaliile clientului (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail);

3) Bifeaza casuta "Accept termeni si conditii" si apoi apasa butonul "Plateste".

Serviciile oferite de catre taxadepod.ro catre companiile private sau de stat atat din Romania, cat si din strainatate, sunt fara taxe suplimentare. Tariful include TVA si livrare gratuita prin e-mail. Pe langa taxa de pod Fetesti - Cernavoda nu se percep taxe suplimentare.

Pentru platile cu cardul, este folosit sistemul 3D Secure, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat. Asadar, alege singura metoda de plata a taxei de pod Fetesti - Cernavoda care nu este supusa niciunui risc - plata pe site-ul taxadepod.ro!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb