ADVERTORIAL Croitoria Picasso

Media-Advertising / 19 iulie 2019

Croitoria Picasso

Croitoria Picasso este o croitorie specializată în crearea rochiilor de vis pentru orice eveniment important din viaţa fiecărei persoane. Croitoria dispune de un personal specializat şi instruit vinde atât produse care se afla în stoc, dar realizează la comanda rochii sau alte articole vestimentare în funcţie de măsurile şi preferinţele clientelor.

De asemenea cele mai recente colecţii de rochii de mireasă şi rochii de seara sunt disponibile în magazinul nostru din Bucureşti. Modele noi special create pentru evenimente speciale (nunta, botez, petrecere, bal) sunt create zilnic, astfel încât clientele să-şi găsească rochia perfectă.

Toate rochiile de seara sunt unice iar designer-ul croitoriei caută în permanenţă să conceapă rochii pe baza celor mai apreciate tendinţele din modă, colaborând cu furnizori care oferă materiale fine şi luxoase. Modelele sunt croite în atelierul propriu, ceea ce înseamnă că sunt posibile îmbunatăţirile sau micile modificări în funcţie de preferinţele clientelor.

Dacă rochia de vis nu se afla printre colecţiile noastre puteţi trimite o poză sau o schiţă pe mail, iar noi o realizăm la comandă. De asemenea, ne puteţi vizita la croitoria noastră din Bucureşti, pentru eventuale specificaţii, iar totul se rezolvă în cel mai rapid şi simplu mod posibil.

Fie că vorbim de rochiţe de seară sau mireasa, modelele sunt selectate pentru a răspunde gusturilor şi tendinţelor actuale, iar preocuparea principală este de ca clientele noastre să fie mulţumite. În ceea ce priveşte preţul, acesta este adaptat în funcţie de modelul rochiei, de detaliile suplimentare ale rochiei, însă garantăm că preţul este accesibil pentru orice persoană.

Vă invităm în atelier şi în magazinul din Bucureşti, pentru a proba colecţiile croitoriei Picasso de rochii seara şi rochii mireasa. Mulţumim tuturor clientelor care au purtat rochiţele de ocazie realizate de croitoria Picasso şi pentru că ne-au recomandat şi altor persoane.

Dacă aveţi deja o viziune clară asupra a ceea ce vă doriţi sau poate vreţi să vă inspiraţi de la un designer echipa Picasso este aici pentru a vă ajuta să vă creaţi orice piesă vestimentară care să fie în mod unic a dumneavoastră şi care să poarte fără doar şi poate amprenta dumneavoastră.

Iar dacă ai nevoie de o modificare a unei rochiţe cumpărate ne-ar face o adevărată plăcere să te putem ajuta.

Croitoria Picasso este un atelier concept-store, un atelier care oferă rochii de seară pe comandă, cu o echipă de profesionişti, creativi, cu experienţă în industria croitoriei, fabricării de rochii, modă şi modificări, cu sediul în inima Bucureştiului, ce a ajuns la nivelul la care se menţine de ani buni pe piaţa din România, din dorinţa de a oferi articole absolut impresionante în serii restrânse şi competitive.

Cu ajutorul specialiştilor în arta modei, precum: stilişti, croitori şi fabricanţi de îmbrăcăminte care deţin toate abilităţile necesare pentru a schiţa, croii sau modifica haine complexe, vă asigurăm că serviciile noastre sunt indiscutabile din punct de vedere al calităţii, iar seriozitate şi profesionalismul sunt principalele noastre caracteristici.

Ce Oferim?

Suntem fără doar şi poate perfecţionişti când vine vorba de îmbrăcăminte şi creativitate. Nu are rost să investiţi în haine sofisticate dacă nu se potrivesc perfect pe corpul dumneavoastră. Vino cu ideile tale şi împreună îţi definim propriul "look".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb