ADVERTORIAL Cum poţi avea parte de o dantură frumoasă şi de un zâmbet perfect?

Media-Advertising / 11 iunie 2020

Cum poţi avea parte de o dantură frumoasă şi de un zâmbet perfect?

Secolul în care trăim este unul în care se pune foarte mare preţ pe imaginea personală, astfel că, indiferent dacă este vorba despre locul de muncă, despre cercul de prieteni, despre un interviu de angajare sau despre multiple alte circumstanţe asemănătoare, un lucru este cert şi anume acela că modul în care ne prezentăm în faţa celorlalţi le oferă acestora o mulţime de detalii despre noi. Privirile celor din jur ne "scanează" în mod constant, chiar dacă de multe ori poate nu suntem conştienţi de acest lucru. Un simplu detaliu care ne scapă este un lucru suficient pentru a le da de înţeles celor în faţa cărora ne prezentăm, detalii despre modul în care ne acordăm atenţie. Se spune că zâmbetul este unul dintre cele mai preţioase "accesorii" ale noastre, astfel că, acesta depinde în cea mai mare măsură de sănătatea danturii şi de modul în care avem grijă de aceasta. Estetica dentară poate fi privită de către unele persoane ca un moft, însă în realitate, imaginea personală a fiecăruia dintre noi a devenit un aspect cu o importanţă majoră în societatea modernă în care trăim.

Nu toţi ne naştem cu o dantură perfectă, însă probabil că acest lucru nu mai reprezintă niciun fel de secret sau vreo noutate, totuşi nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm, ci din contră, tehnologiile moderne din domeniul medical ne permit astăzi să tratăm şi să rezolvăm o varietate de lucruri care au legătură cu estetica dentara şi nu numai. În cele ce urmează, am pregătit pentru tine câteva sfaturi cu privire la lucrurile pe care le poţi face pentru a te putea bucura de o dantură perfectă şi de un zâmbet cât mai sănătos.

Respectă cu stricteţe controalele periodice

Vizitele regulate la medicul stomatolog reprezintă de departe una dintre cele mai bune modalităţi la care poţi apela atunci când îţi doreşti să previi şi să tratezi anumite probleme de natură stomatologică. Medicul stomatolog este singurul care poate depista în timp util cariile sau anumite defecte de la nivelul danturii, astfel că vei putea beneficia de tratamentul corect. Amânarea şi netratarea corespunzătoare a problemelor stomatologice pot avea ca rezultat compromiterea danturii sau chiar şi modificări ale fizionomiei feţei.

Învaţă să controlezi viciile

A avea grijă de dantura noastră înseamnă a avea grijă totodată şi de sănătatea organismului nostru. Deşi există numeroase vicii pe care poate că unii dintre noi le avem, este totuşi important de menţionat faptul că moderaţia reprezintă cel mai bun lucru după care să ne lăsăm ghidaţi peste tot în viaţă. Spre exemplu, se spune despre cafea că în timp duce la îngălbenirea dinţilor, însă consumată cu moderaţie, alături de o îngrijire corespunzătoare a danturii, aceasta nu va avea niciun efect negativ asupra dinţilor, ci va aduce numeroase alte beneficii întregului organism.

Dacă eşti un iubitor de ceai, vei putea uneori chiar înlocui ceaşca de cafea cu un ceai delicios, indiferent că îl alegi pe cel sub formă de pliculeţe de ceai sau capsule pentru ceai. Cuvântul cheie însă este moderaţia. Fumatul, în schimb, este un viciu mai aparte şi din nefericire nu aduce niciun beneficiu organismului.

Redu pe cât posibil consumul de dulciuri

Dulciurile au un efect negativ asupra sănătăţii danturii, motiv pentru care adesea ne este recomandat să reducem pe cât posibil consumul acestora. Acest lucru însă nu înseamnă că nu te vei putea bucura periodic de prăjitură sau de dulciurile preferate, însă atunci când le consumăm în mod regulat acestea devin o reală problemă atât pentru sănătatea danturii, cât şi pentru cea a întregului organism.

Apelează cu încredere la serviciile de estetică dentară

În situaţia în care nu eşti mulţumită de culoarea dinţilor sau doreşti să corectezi anumite probleme, în prezent ai şansa de a apela la o varietate de servicii de estetică dentară care te pot ajuta să obţii dantura şi zâmbetul perfect la care ai visat mereu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb