ADVERTORIAL De acum îţi poţi lua credit în doar 10 minute

Bănci-Asigurări / 13 iulie 2017

De acum îţi poţi lua credit în doar 10 minute

Timpul reprezintă o resursă preţioasă în era digitalizării. Unei persoane active nu îi ajung cele 24 de ore pe zi pentru a realiza tot ceea ce îşi propune. Însă deşi suntem în continuă mişcare, reuşim să rezolvăm unele probleme din mers, cu ajutorul tehnologiei. Multe tipuri de servicii, precum cele de transport sau hoteliere, s-au adaptat la această scurgere rapidă a timpului şi au creat soluţii online pentru rezolvarea rapidă a problemelor.

Însă, în continuare, la bancă petrecem mai mult timp decât am dori. În plus, instituţiile bancare au de obicei program redus, doar până la ora 17:00, care multora dintre noi nu le permite să rezolve problemele financiare. Iar pentru a accesa un credit de nevoi personale, de exemplu, clienţii trebuie să aştepte între 24 de ore şi trei zile pentru aprobarea creditului şi să petreacă câteva ore alături de consilier pentru completarea tuturor documentelor necesare.

Din fericire, există şi în domeniul bancar soluţii care sprijină nevoia noastră de a ne mişca rapid. De exemplu, noul produs oferit de OTP Bank România - Credit online persoane fizice.

Acesta scurtează timpul de aprobare a unui credit de nevoi personale la 10 minute, iar clientul se prezintă la bancă doar pentru semnarea documentelor şi primirea banilor.

Cum funcţionează? Intri pe aplicaţia dedicată Credit online persoane fizice, completezi câmpurile necesare, iar în 10 minute primeşti aprobarea creditului şi oferta personalizată. Nu e nevoie nici de adeverinţă de venit, fiind suficient buletinul. Dacă datele sunt corecte, limita de credit generată de aplicaţie este cea finală şi mai trebuie doar să te prezinţi la o sucursală OTP Bank pentru a semna documentele şi a ridica banii.

Totodată, dacă aplici pentru acest tip de credit online, beneficiezi şi de alte avantaje: dobândă promoţională începând de la 7,9% pentru opţiunea cu virare de venit, costuri zero pentru comisionul lunar de administrare a creditului şi comisionul de rambursare anticipată, precum şi posibilitatea de a refinanţa creditele existente la un preţ avantajos. Mai mult, în cazul refinanţării, nu trebuie să te limitezi doar la acoperirea creditului refinanţat, ci poţi accesa un credit mai mare (cu condiţia să te încadrezi pentru o sumă mai mare), iar suma suplimentară o poţi folosi pentru realizarea proiectelor tale.

Parte a celui mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, OTP Bank România este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb