ADVERTORIAL De la mic comerciant la antreprenor de succes: Danubius lansează serviciul de plată DatecsPay care transformă casele de marcat în POS bancar

Media-Advertising / 24 noiembrie 2022

De la mic comerciant la antreprenor de succes: Danubius lansează serviciul de plată DatecsPay care transformă casele de marcat în POS bancar

Danubius, principalul furnizor de case de marcat din România, lansează DatecsPay, un serviciu de acceptare plăţi cu cardul bancar prin dispozitive specifice, pentru toate firmele din România. Dispozitivele de plăţi şi fiscale ale Datecs Ltd. se îmbină perfect pentru a oferi comercianţilor posibilitatea de a accepta atât numerar, cât şi plăţi cu cardul bancar.

Plăţile rapide, fiabile şi accesibile cu cardul vor deveni acum o realitate prin intermediul DatecsPay, serviciul care îşi propune să aducă beneficii şi venituri suplimentare comercianţilor parteneri. Danubius introduce în portofoliu un produs inovator - BlueCash 50, singurul echipament fiscal, bancar şi POS sub aceeaşi carcasă, dar şi altele precum BP55 şi BP5000 care, conectate cu casele de marcat Datecs existente în piaţă, le transformă în dispozitive de acceptare plăţi cu cardul bancar.

"De la redefinirea comportamentului financiar la nivel global şi până la actualizarea reglementărilor fiscale pe plan local, totul indică o schimbare fundamentală a experienţei în magazin. Iar primii paşi sunt esenţiali. În viziunea Danubius, beneficiile motivează şi definesc evoluţia.", declară Velin Ganev, directorul general Danubius-Exim.

Cu serviciul de plată DatecsPay, comercianţii parteneri îşi pot creşte acum afacerile prin acceptarea plăţilor clienţilor cu cardul bancar, precum şi prin lipsa de costuri suplimentare de administrare. DatecsPay elimină necesitatea deschiderii unui cont nou şi limitarea la o anumită bancă cu care să lucrezi.

Dedicat tuturor tipurilor de comercianţi, DatecsPay oferă tarife foarte accesibile şi comisioane proporţionale cu nivelul încasărilor. Toate detaliile sunt disponibile pe www.datecspay.ro. Banii sunt transferaţi în contul ales de utilizator în următoarea zi lucrătoare pentru toate cardurile emise în România şi a doua zi lucrătoare pentru cele emise în străinătate.

Iar posibilitatea de integrare cu cele mai moderne echipamente fiscale şi de plată ale Datecs Ltd. reduce timpul de aşteptare şi uşurează munca comercianţilor, transformând partenerii din simpli clienţi în furnizori de servicii:

"Punem la dispoziţia cumpărătorului noi metode accesibile de plată şi îi reducem timpul de aşteptare. Iar comercianţilor le oferim oportunitatea de a accesa următorul nivel al afacerii. În iunie 2022 am lansat BlueCash 50, echipamentul care îmbină casa de marcat cu un POS bancar şi un sistem de vânzare - pentru simplificarea întregii experienţe, iar DatecsPay oferă acum partenerilor noştri posibilitatea de a încasa mult mai rapid contravaloarea produselor şi serviciilor vândute, dar şi oportunitatea de a câştiga bani din relaţia cu noi." Velin Ganev, CEO Danubius

Despre Danubius:

Danubius, unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii fiscale şi de plată din România, prezent pe piaţă încă din 1994, este printre primele companii care au pus bazele şi au consolidat piaţa echipamentelor fiscale din România, având un rol activ în fundamentarea legislaţiei fiscale din ţara noastră. Din poziţia de pionier în informarea, educarea şi digitalizarea domeniului fiscal local, Danubius a inovat constant prin lansarea unor multitudini de soluţii în premieră pe piaţa din România.

Dalina Popescu

dalina.popescu@the-adstore.ro

0745115035

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb