ADVERTORIAL Dezvoltă-ţi cariera - urmează un program de Executive MBA! Burse şi discount-uri în valoare de peste 41.000 Euro în 2023 la programul Executive MBA Romano-Canadian de la Bucharest Business School, ASE


Media-Advertising / 30 mai 2023

Dezvoltă-ţi cariera - urmează un program de Executive MBA! Burse şi discount-uri în valoare de peste 41.000 Euro în 2023 la programul Executive MBA Romano-Canadian de la Bucharest Business School, ASE

Acum, mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine, iar managerii şi antreprenorii au nevoie să se concentreze pe operaţiunile pe termen scurt şi pe regândirea activităţii, fără să piardă din vedere viziunea şi creşterea pe termen lung. Transformarea digitală a organizaţiilor, interesul crescut pentru sustenabilitate şi criteriile ESG, globalizarea pieţelor şi estomparea graniţelor dintre industrii/domenii de activitate, toate acestea îi determină pe managerii care vor să rămână competitivi să iasă din zona lor de confort şi să urmeze un program international de tip executive MBA.

Un program executiv MBA te va învăţa să ai o viziune de ansamblu asupra mediului de afaceri şi asupra funcţiilor unei organizaţii, să identifici riscuri şi trenduri în legătură cu industria şi organizaţia ta, să imaginezi şi să elaborezi diferite scenarii privind evoluţiile viitoare, să realizezi planuri de dezvoltare, dar şi planuri de contingenţă sau de continuitate, să creezi şi să dezvolţi o cultură organizaţională care să conducă la sănătatea şi succesul organizaţiei pe termen lung.

Cu o istorie de 30 ani, programul Executive MBA Româno-Canadian (www.canadian-mba.ro) este un program academic cu dublă diplomă, organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin intermediul facultăţii Bucharest Business School, şi derulat în parteneriat cu Universitatea din Quebec la Montreal (UQAM), facultatea ESG (Ecole des Sciences de la Gestion).

Programul are una din cele mai mari comunităţi de absolvenţi de MBA din România (peste 1000 persoane), iar UQAM derulează la nivel global programe similare de Executive MBA în alte 10 ţări din Europa, Asia, America de Nord şi de Sud, Africa, având o comunitate globală de peste 12500 absolvenţi.

Programul Executive MBA Româno-Canadian se adresează celor care au minimum 4 ani experienţă în poziţii de management, deţin o diplomă de licenţă, au un nivel de Engleză peste mediu şi doresc să avanseze în carieră la nivelul următor. Vârsta medie a cursanţilor în cadrul programului este 38 ani şi este astfel soluţia potrivită atât pentru pentru managerii de top cât şi pentru cei care se pregătesc de poziţiile de tip C-level.

Programul durează 2 ani / 4 semestre, include 15 materii / module, în limba engleză - fiecare materie/modul se desfăşoară pe parcursul a două weekenduri, unul faţă în faţă (în campus) şi unul online; jumătate dintre module sunt predate de către profesori canadieni de la UQAM, iar cealaltă jumătate de profesori români de la ASE. Unul dintre module are loc în Canada, la Montreal, în ultimul semestru din anul al doilea.

În prezent, programul se derulează în format blended learning, cursurile desfăşurându-se în weekend, faţă în faţă (aproximativ 70%) şi online (aproximativ 30%). Acest format are o serie de avantaje, precum:

-Interacţiunea cu profesorii, colegii şi networking-ul. Deşi o parte din învăţare are loc online, programele blended learning facilitează şi interacţiunea cu colegii şi profesorii în mediul fizic. Ai ocazia să participi la cursuri în clasă, discuţii, proiecte de grup şi evenimente sociale, ceea ce îţi permite să construieşti relaţii personale şi profesionale valoroase. Aceste interacţiuni pot duce la formarea unor reţele puternice de contacte şi la colaborări pe termen lung.

-Îmbinarea teoriei şi practicii. Blended learning îţi permite să îmbini teoria şi practica într-un mod mai eficient. Poţi învăţa conceptele de bază şi teoriile în mediul online, iar apoi să aplici aceste cunoştinţe în activităţi practice şi studii de caz sau în discuţii în clasă. Acest tip de abordare te poate ajuta să înţelegeţi mai bine cum să aplici conceptele de afaceri în situaţii reale şi să îţi dezvolţi abilităţile practice necesare în lumea afacerilor.

Costul total al programului este 15000 de euro pentru cei doi ani, plata se realizează în patru rate, câte una pentru fiecare semestru. Costul deplasării la Montreal (avion şi cazare) este de aproximativ 10% din valoarea costului total şi este deja inclus. De asemenea, bursele şi discounturile disponibile în 2023 au o valoare de peste 41000 de euro.

Irina Arsene, fondator şi CEO Mindit.io şi Mindit Consulting, absolventă:

Dezvoltă-ţi cariera - urmează un program de Executive MBA! Burse şi discount-uri în valoare de peste 41.000 Euro în 2023 la programul Executive MBA Romano-Canadian de la Bucharest Business School, ASE

"Un program de MBA nu îţi oferă doar expertiză tehnică (pe care o poţi învăţa şi singur din cărţi), ci îţi creează un cadru, o structură, un mod de gândire şi îţi pune la dispoziţie nişte instrumente prin care să analizezi o afacere. Este excelent să ştii ce întrebări să pui despre afacerea pe care vrei să o dezvolţi. Un program de MBA îţi oferă, de asemenea, acces la o reţea valoroasă de contacte de afaceri, împreună cu care poţi valida ulterior ideea de afaceri sau de consultanţă. Importanţa unei reţele cu valori similare este crucială pentru orice antreprenor, şi când am început afacerea de verificare a background-ului candidaţilor pentru slujbe, am validat ideea cu câţiva dintre colegii de la MBA."

Ştefan Prigoreanu, CEO Millennium Insurance Broker (MIB) Broker de Asigurare - Reasigurare SA, absolvent:

Dezvoltă-ţi cariera - urmează un program de Executive MBA! Burse şi discount-uri în valoare de peste 41.000 Euro în 2023 la programul Executive MBA Romano-Canadian de la Bucharest Business School, ASE

"Programul Executive MBA Româno-Canadian mi-a oferit un cadru structurat şi o atmosferă prietenoasă de studiu, dar şi competitivă în acelaşi timp, ceea ce m-a determinat să ies din zona de confort personal, să aprofundez şi să actualizez concepte de afaceri moderne, necesare oricarui director general, şi mi-a permis totodată să fiu mai eficient în deciziile luate. Am interacţionat cu profesorii români şi canadieni, am trăit o experienţă de învăţare intensă şi interactivă, mai ales în timpul vizitei de studiu la Montreal, am avut colegi extraordinari, cu care încă ţin legătura şi cu care am dezvoltat nu doar relaţii de prietenie şi încredere, ci şi relaţii de afaceri. Recomand cu entuziasm programul tuturor managerilor şi antreprenorilor care urmăresc dezvoltarea personală şi profesională".

Dilek Saydan Batmaz, Fondator DB Academy, studentă în anul al doilea:

Dezvoltă-ţi cariera - urmează un program de Executive MBA! Burse şi discount-uri în valoare de peste 41.000 Euro în 2023 la programul Executive MBA Romano-Canadian de la Bucharest Business School, ASE

"Ca student în anul al doilea al programului Executive MBA Româno-Canadian, am fost pe deplin impresionată de câte are de oferit acest program dezvoltat în parteneriat de către ASE-BBS şi ESG-UQAM. Profesorii, care provin de la ambele universităţi, împreună cu invitaţii din mediul de afaceri, aduc o paletă variată de expertiză, transformând această experienţă de învăţare într-una care te îmbogăţeşte. BBS oferă, de asemenea, oportunitatea de a participa la cursuri de Executive MBA găzduite/organizate de alte universităţi partenere, cum ar fi Politecnico di Milano, unde am participat în Mai 2022 la un curs foarte interesant şi folositor. În plus, programul a adus împreună un grup eterogen de manageri şi antreprenori, oferind o oportunitate unică de a învăţa unii de la alţii şi de a face networking cu colegii. Sunt mândră să fiu membră a Asociaţiei Studenţilor şi Absolvenţilor BBS şi îmi face plăcere să particip la diversele evenimente de networking organizate de aceasta şi de BBS.

Per total, abilităţile şi cunoştinţele pe care le-am câştigat sau reîmprospătat şi legăturile pe care le-am creat, îmi vor fi cu siguranţă de folos în noul parcurs antreprenorial pe care l-am ales recent. Sunt recunoscătoare că fac parte din acest program al BBS şi din comunitatea creată în jurul acestuia".

Informaţii înscriere

Înscrierea are loc în perioada 2 mai - 20 septembrie şi presupune două etape: alcătuirea unui dosar cu acte (https://canadian-mba.ro/admission-file/), respectiv un interviu individual cu o comisie (interviurile au loc în lunile iulie şi septembrie).

Anul acesta, ASE Bucureşti, sprijinită de Asociaţia Absolvenţilor şi Studenţilor BBS, oferă candidaţilor burse şi discounturi de peste 41 000 Euro la programul Executive MBA Româno-Canadian.

Sunt disponibile pentru aplicaţiile complete, depuse până la 15 iunie, 12 locuri speciale cu discount de 15% şi 3 locuri speciale cu burse de 33%.

Aplică acum pe www.canadian-mba.ro/scholarships sau cere mai multe informaţii la office@canadian-mba.ro!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb