ADVERTORIAL:  Doi factori ce ar putea schimba foarte mult viitorul industriei de gambling

M.I.
Media-Advertising / 6 ianuarie 2020

 Doi factori ce ar putea schimba foarte mult viitorul industriei de gambling

Estimată într-un studiu realizat de Zion Market Research la peste 90 de miliarde de dolari în 2024 (pe plan global), industria de gambling face parte din categoria celor dependente în foarte mare măsură de inovaţiile tehnologice, astfel că în ultimii 20 de ani jocurile de noroc au suferit numeroase transformări. La nivelul cazinourilor terestre schimbările nu sunt chiar atât de spectaculoase însă în zona cazinourilor online, acestea sunt chiar impresionante.

Dacă primii operatori de cazino online (apăruţi pe internet în jurul anului 2.000) aveau în ofertă doar câteva sloturi şi mese de ruletă sau blackjack 2D, destul de rudimentare la capitole precum grafică video sau efecte sonore, ei bine, astăzi lucrurile s-au schimbat foarte mult. La operatorii de top, aşa cum este, de exemplu, Vlad Cazino, primul brand online cu specific românesc din domeniu, mesele de ruletă şi blackjack cu dealeri live nu mai sunt demult o noutate, sloturile alese de la producători renumiţi (NetEnt, Yggdrasil, Play N'GO, GreenTube Novomatic Interactive şi alţii) sunt de-a dreptul uimitoare şi, nu în ultimul rând, clienţii pot accesa şi jocuri de bingo sau poker, destul de greu de găsit în România după reglementarea pieţei de gambling din 2015.

Având în vedere toată această evoluţie fantastică din ultimii 20 de ani, ne întrebăm oare cum şi în ce măsură anii următori îşi vor lăsa amprenta asupra acestui domeniu care, fie că ne place, fie că nu, este în continuă expansiune la nivel mondial.

Blockchain ar putea fi o soluţie ideală pentru industria de gambling

Mulţi specialişti consideră că binecunoscuta tehnologie inovatoare Blockchain ar putea fi de mare ajutor în multe dintre industriile moderne, iar cea de gambling nu face excepţie. Numărul tranzacţiilor financiare între clienţi şi operatori (depuneri, retrageri, transferuri, schimburi valutare) efectuate zilnic pe piaţa jocurilor de noroc este uriaş, iar tehnologia Blockchain poate simplifica la maxim acest segment, fără implicarea a diverse bănci sau terţe părţi. Mai mult decât atât, toate tranzacţiile vor fi mult mai transparente şi riscul unor posibile activităţi frauduloase va scădea, deoarece toate informaţiile personale şi financiare nu ar mai fi controlate de un singur operator şi ar fi stocate în locuri diferite.

Realitatea virtuală - the Next Level

În ultimii ani, termenul Realitate Virtuală (VR - Virtual Reality) este din ce în ce mai des folosit, iar device-urile din această categorie nu mai sunt chiar o noutate. Din ce în ce mai mulţi dezvoltatori de jocuri video ,,şlefuiesc" această tehnologie chiar acum, iar limitele Realităţii Virtuale se extind cu fiecare lună ce trece, fiind foarte clar că nu mai avem mult de aşteptat până ce cazinourile online vor avea secţiuni întregi de jocuri VR. De altfel, cei de la NetEnt, unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de conţinut pentru cazino, a anunţat lansarea pe piaţă a primului slot video VR încă din 2017. Nu este vorba despre un joc chiar nou, ci de transformarea unuia clasic - Gonzo's Quest, produs de aceeaşi companie în luna noiembrie 2013. Dacă totul decurge conform planului, Gonzo's Quest VR game ar trebui să fie lansat pe piaţă chiar de Crăciun, urmând cel mai probabil să îl putem testa şi noi cât de curând.

Licenţa nr. L1160657W000330

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb