ADVERTORIAL Eco Green Construct oferă servicii de salubrizare, desfundări canalizare, dezinsecţie şi colectarea deşeurilor

Companii / 8 martie 2017

Eco Green Construct oferă servicii de salubrizare, desfundări canalizare, dezinsecţie şi colectarea deşeurilor

http://desfundare.ro/

Eco Green Construct este o companie cu capital românesc ce îşi propune să ofere o alternativă mai ieftină clienţilor ce doresc o vidanjare de calitate.

Oferim servicii de la salubrizare, până la desfundări canalizare, servicii profesionale de dezinsecţie, deratizări şi colectarea deşeurilor nepericuloase. Este un lucru destul de cunoscut faptul că apar constant probleme la sistemele de canalizare subterană. De obicei materialele solide sunt cele care se blochează în interiorul acestora, reprezentând motivul principal pentru care ţevile se blochează. Pe lângă faptul că atunci cand se întâmplă acest lucru mirosul este neplacut, eventualele refulări ce pot apărea, reprezintă un pericol mare pentru sănătate.

Lucrările oferite de Eco Green Construct nu fac referire doar la astfel de activităţi. Pe lângă desfundarea canalizării, se mai pot curăţa şi bazine de diferite dimensiuni folosind un jet de mare presiune. Calitatea serviciilor este înaltă, iar compania îşi doreşte să vină în ajutorul clienţilor oferindu-le acestora serviciile de care au nevoie pentru a rezolva problemele.

Cu tehnologia jeturilor de apă de o înaltă presiune se poate rezolva cu uşurinţă eliminarea depunerilor, dar şi a deşeurilor sau resturilor. Un alt lucru pe care această companie promite să-l facă, astfel încât să vină în ajutorul clienţilor, este că va curăţa orice materie scursă din cauza ţevilor înfundate, astfel încât clientul să nu aibă de suferit, iar ţeava să râmână curată şi funcţională. Folosind serviciul de vidanjare se poate scăpa de reziduurile menajere, petroliere, dar şi de grăsimi.

De asemenea, se pot curăţa şi desfunda conductele de canalizare, în acelaşi timp, acestea se vor putea şi decolmata. Compania îşi oferă serviciile în Bucureşti, dar şi în Giurgiu sau Ilfov. Preţurile variza în funcţie de cerinţe, cu toate acestea pentru a va face o impresie generală despre acestea, ar trebui să ştiţi că o desfundare mecanizata va costa 350 RON/op, o vidanjare grosier 30 RON/mc, curăţarea gurii de scurgere este de 40 de RON/buc, iar denisiparea unui bazin de apă pluvială este 50 de RON/mc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb