ADVERTORIAL Floki Creşte, iar în acest context se lansează o nouă criptomonedă

Media-Advertising / 30 mai

Sursa foto: https://cryptorank.io/ru/news/feed/c8f80-floki-price-surges-to-9-month-high-following-dwf-labs-10-million-token-purchase

Sursa foto: https://cryptorank.io/ru/news/feed/c8f80-floki-price-surges-to-9-month-high-following-dwf-labs-10-million-token-purchase

Unele dintre cele mai proeminente token-uri au înregistrat o creştere notabilă cu două cifre în ultima săptămână, entuziasmul revenind puternic în piaţa monedelor meme. Floki, care a devenit faimos pentru caracteristicile sale Play-to-Earn (P2E), continuă să avanseze în mod constant. Toate acestea indică faptul că Floki are parte de un sprijin puternic din partea comunităţii, precum şi de o serie de progrese care îi consolidează şansele de a se dezvolta.

În acelaşi timp, începutul remarcabil al unei alte monede meme de tip Doge P2E, PlayDoge, adaugă un nou element de excitaţie în peisaj. PlayDoge a reuşit să adune peste 200.000 de dolari în prima zi de pre-vânzare, demonstrând astfel un interes semnificativ din partea investitorilor şi a comunităţii.

Acest debut spectaculos subliniază un potenţial considerabil pentru ambele proiecte, atât pentru Floki cât şi pentru PlayDoge. Acest potenţial alimentează tensiunea şi interesul continuu din universul monedelor meme.

Detalii despre PlayDoge

Aceste evenimente recente indică faptul că piaţa monedelor meme, în ciuda fluctuaţiilor şi a speculaţiilor, rămâne un teren fertil pentru inovaţie şi creştere. Proiecte precum Floki şi PlayDoge demonstrează că există încă o sete puternică pentru noi concepte şi idei în acest domeniu. Succesul lor iniţial poate inspira şi alţi dezvoltatori să exploreze noi direcţii şi să aducă inovaţii în spaţiul monedelor digitale.

Avântul preţului Floki: O Creştere de 23%

Floki a cunoscut o creştere semnificativă a preţului, avansând cu 23% în ultima săptămână şi cu încă 1,5% în ultimele 24 de ore. Se consideră că această tendinţă ascendentă are legătură cu anunţul recent făcut de Coinbase.

În plus, preţul FLOKI a crescut cu 14% pe 28 mai, după ce proiectul a anunţat lansarea unei versiuni beta închise a bot-ului de tranzacţionare Floki pe platforma Telegram. Acest bot facilitează tranzacţionarea pe mai multe reţele blockchain. Versiunea beta închisă este programată pentru o perioadă de două săptămâni. Scopul se rezumă la colectarea de feedback de la utilizatori şi identificarea eventualelor erori înainte de lansarea definitivă.

Aceste progrese recente demonstrează determinarea proactivă a echipei Floki de a extinde ecosistemul său şi de a implica comunitatea. În prezent, token-ul are o valoare de 0,0002861 dolari. Capitalizarea sa de piaţă a depăşit 2,7 milioane dolari.

Călătoria impresionantă a lui Floki a început modest, ca o simplă monedă meme inspirată de token-uri precum Dogecoin şi Shiba Inu. Cu toate acestea, a reuşit rapid să iasă în evidenţă, fapt datorat parteneriatelor strategice, iniţiativelor caritabile implicarii constantă în comunitate.

Token-ul a fost chiar promovat pe un panou publicitar din Times Square în martie anul acesta. Promovarea dovedeşte dedicarea echipei Floki în efortul de a aduce utilitate reală şi atenţie token-ului. Aceste eforturi includ integrarea în sectorul DeFi, NFT-uri şi GameFi.

Recent, echipa a lansat o versiune beta a jocului de referinţă, Valhalla. Versiunea oferă mecanici de raiduri on-chain, agricultură, lupte, misiuni, clanuri şi e-sporturi. Jocul urmează să treacă la un model Play-to-Earn (P2E) odată cu lansarea completă. Ulterior se reflectă tendinţa în creştere a jocurilor P2E în cadrul monedelor meme.

PlayDoge: Intrarea în Forţă a unui Joc P2E cu Potenţial de Milioane de Dolari

PlayDoge ($PLAY), un nou token BEP-20, a atras atenţia în lumea criptomonedelor cu jocul său unic Play-to-Earn (P2E). În prima zi a pre-vânzării, PlayDoge a reuşit să strângă peste 200.000 de dolari. Jocul este inspirat de clasica jucărie Tamagotchi şi oferă jucătorilor posibilitatea de a îngriji un Shiba Inu virtual şi de a câştiga token-uri $PLAY.

Sectorul Play-to-Earn se află în plină expansiune, având o capitalizare de piaţă de aproape 14 miliarde de dolari. Această formă captivantă de jocuri oferă o combinaţie de distracţie şi recompense financiare. Cu influenţa nostalgică a anilor '90 şi popularitatea meme-urilor Doge în comunitatea crypto, PlayDoge are potenţialul de a deveni un competitor important în acest domeniu.

În viitorul joc PlayDoge, vei avea oportunitatea de a îngriji un PlayDoge. Se include posibilitatea de a îl hrăni, antrena şi juca cu el pentru a menţine legătura şi a preveni fugitul. Mai mult, vei putea colabora cu Doge-ul tău pentru a finaliza mini-jocuri şi a câştiga token-uri $PLAY.

Investitorii care participă la pre-vânzare au şi ei ocazia să îşi pună în joc token-urile $PLAY pentru un randament anual impresionant de 2102% (APY).

Acest sistem de staking oferă rendimente semnificative pentru cei care adoptă devreme. În prezent, token-ul are o valoare de 0,005 dolari, însă este de aşteptat să crească în zilele următoare. Pentru a achiziţiona $PLAY, vizitează site-ul oficial şi conectează-ţi portofelul.

Cumpără PlayDoge

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb