ADVERTORIAL Investiţii profitabile alături de un broker de încredere

Media-Advertising / 15 noiembrie 2022

Investiţii profitabile alături de un broker de încredere

Uneori ni se pare copleşitor şi dificil să începem a investi banii câştigaţi şi economisiţi cu greu.

Ne întrebăm, adesea, dacă nu o să ne expunem pe noi înşine, dar şi pe cei dragi, unor riscuri crescute în viitor. Ni se pare că este mai uşor doar să economisim bani într-un cont.

Realitatea economică din ultima vreme ne dovedeşte că nu mai este rentabil să deţinem, pur şi simplu, ani de zile, banii într-un cont, ca pe vremea părinţilor noştri.

Există riscul ca o anumită monedă să se devalorizeze sau ca dobânda obţinută să nu mai acopere rata inflaţiei în creştere.

Spre exemplu, rata inflaţiei în România a ajuns în luna septembrie 2022 la 15,88% şi mulţi dintre noi am fost surprinşi de creşterea preţurilor.

De aceea, în contextul economic foarte dificil prin care trecem, investiţiile la bursă pot fi o oportunitate pentru mulţi dintre noi pentru a pune banii pe care îi avem să creeze bani la rândul lor.

Iar pentru siguranţa viitorului nostru financiar, este vital să alegem un broker cu o reputaţie bună, care va fi alături de noi pe parcursul întregii noastre călătorii în lumea investiţiilor.

Un astfel de broker autorizat, care operează la nivel global încă din anul 2002, este XTB. Casa de brokeraj XTB este listată la bursa din Varşovia din 2016 şi activează în România din 2008, având sediul în zona Cotroceni, Bucureşti.

Care sunt criteriile după care este bine să te ghidezi atunci când alegi un broker?

1. Performanţă

Suntem uneori tentaţi de diverse oferte care promit îmbogăţirea peste noapte, dar acestea nu pot genera rezultate pozitive pe termen lung, neavând în spate o strategie bine definită şi exersată.

Performanţa unui broker se măsoară, cu adevărat, de-a lungul mai multor ani, dar şi în funcţie de extinderea geografică. Fiind o companie internaţională, XTB are în echipă specialişti de top din mai multe ţări, oferind în acelaşi timp suport personalizat în limba locală, în fiecare ţară unde activează, respectiv în română pentru clienţii din ţara noastră.

O casă de brokeraj pe bursele internaţionale precum XTB este prezentă în 20 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România, şi oferă servicii pentru mai mult de 525.000 de clienţi la nivel global.

Cu toţii au avut încredere să investească şi au primit suportul necesar din partea membrilor echipei de asistenţă, XTB oferind suport şi în limba română, cu ajutorul specialiştilor locali.

2. Siguranţă

Uneori ezităm să investim, fiindcă nu suntem prea buni prieteni cu "tehnica". O platformă de investiţii uşor de utilizat, prietenoasă chiar şi cu cei "speriaţi de cifre", este indicată mai ales atunci când ne aflăm la început de drum în acest domeniu.

Soluţia ideală este să exersăm tranzacţionarea cu bani virtuali, dar în condiţii "reale", ca şi cum suntem deja investitori, iar la XTB avem la dispoziţie un cont demo gratuit, pentru a face acest lucru.

După ce încercăm mai multe strategii de investiţii cu banii virtuali, vom avea mai multă siguranţă în noi înşine şi vom putea să începem adevărata tranzacţionare.

Uneori ezităm să investim din teama de "scheme", atacuri cibernetice şi alte situaţii în care banii ar putea dispărea din cont pe neaşteptate. Tocmai de aceea trebuie să alegem mereu un broker autorizat şi reglementat şi să ne informăm în permanenţă despre rezultatele companiei respective.

Spre exemplu, la XTB fondurile noastre sunt în siguranţă, deoarece sunt păstrate în conturi bancare segregate.

Astfel, ştim că banii se află în România, în conturi bancare segregate special, desemnate pentru clienţii din România. Mai mult, aceste fonduri sunt protejate cu ajutorul Schemei de Compensare a Depozitarului Naţional pentru Valori Mobiliare (KDPW).

Conturile segregate presupun o separare clară între fondurile clienţilor şi fondurile societăţii.

De asemenea, clienţii sunt recunoscuţi ca şi proprietari ai fondurilor, chiar dacă, din punct de vedere tehnic, XTB apare drept titular. Asta înseamnă că, în cazul puţin probabil al unor potenţiale probleme (popriri, executare silită, faliment, etc.), fondurile clienţilor nu sunt considerate patrimoniu al XTB şi nu sunt afectate.

Suma acoperită de sistemul de compensare este 90% din valoarea contului, în limita a 20.000 EUR pentru instrumentele CFD şi sumele de bani din conturi, iar instrumentele cu deţinere (Acţiuni şi ETF-uri) nu sunt afectate de falimentul broker-ului.

Investitorii cu experienţă aleg XTB tocmai pentru siguranţa pe care le-o oferă, dovedită şi în vremuri "furtunoase".

Mulţi aleg să rămână ani de zile alături de XTB, fiindcă este o companie internaţională şi stabilă. Aceştia beneficiază, astfel, de condiţii optime pentru a realiza investiţii la bursă pe timp îndelungat, ajungând şi la portofolii mari de peste 100.000 EUR.

3. Dezvoltare

XTB le oferă clienţilor, în prezent, peste 5.500 de instrumente financiare, toate fiind disponibile într-o singură platformă.

Dezvoltată in-house şi premiată la nivel internaţional, platforma XTB este disponibilă şi sub formă de aplicaţie mobilă, uşor de utilizat, având o viteză superioară de execuţie.

Putem investi nu doar în Acţiuni şi ETF-uri cu deţinere, cu 0% comision (pentru un rulaj lunar de maxim 100.000 EUR), ci şi în instrumente derivate de tip CFD, cu suport pe Monede virtuale, Forex, Indici, Mărfuri, Acţiuni şi ETF-uri.

Se lucrează în permanenţă pentru îmbunătăţirea ofertei de instrumente de investiţii, conform feedback-ului şi cererii clienţilor.

Datorită experienţei acumulate, XTB oferă şi tehnologii de vârf pentru instituţiile financiare din întreaga lume prin X-Open Hub.

Un fintech internaţional, XTB se bazează pe trei valori fundamentale: încrederea, tehnologia şi suportul de calitate.

În peste 15 ani de activitate, XTB a dovedit că deţine "reţeta câştigătoare" a acestui tip de business special şi că investiţiile nu sunt doar pentru "băieţii în costum", ci şi pentru oricine doreşte să-şi asigure un viitor financiar stabil în vremurile tulburi prin care navigăm.

Avertisment cu privire la riscuri:

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. 82% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare dacă vă puteţi permite să vă asumaţi riscul ridicat de a vă pierde banii.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb