ADVERTORIAL Jocurile de noroc online, mai puţin nocive decât în săli?

Companii / 23 octombrie 2023

Jocurile de noroc online, mai puţin nocive decât în săli?

Jocurile de noroc sunt pentru distracţie, dar mai există şi situaţii când dacă nu sunt respectate anumite condiţii, jucătorii pot să cadă în cealaltă extremă. Însă, în săli sau în mediul online sunt mai expuşi jucătorii?

Apariţia jocurilor de noroc este privită diferit de fiecare jucător în parte, dar este cunoscut faptul că reprezintă o alternativă tot mai des întâlnită de aceia care vor doar să se distreze. Indiferent că aleg să o facă prin intermediul Slot V online, una din nenumăratele platforme online, fie prin intermediul unei săli, scopul este să se simtă bine şi să uite de problemele de zi cu zi. Există şi un revers al medaliei şi anume, oamenii care nu înţeleg acest fenomen şi aleg să îl privească ca pe o metodă de făcut bani şi ajung dependenţi. Unde oare oamenii sunt mai protejaţi de acest fenomen şi unde sunt jocurile de noroc mai nocive: online sau offline?

Ce nu înţeleg anumiţi jucători este că jocurile de noroc disponibile printr-o platformă online şi cele din sălile de jocuri sunt la fel, însă protecţia jucătorilor este mai accentuată prin intermediul unui cazino online. iată şi de ce:

Protecţie mai mare

Într-o sală de jocuri nimeni nu te opreşte să intri şi să joci oricât de mulţi bani vrei. Nu există protecţie din punctul acesta de vedere, însă nu acelaşi lucru se întâmplă şi prin prisma unui cazinou online. Acolo se pune foarte mult accentul pe responsabilitate şi pe siguranţa jucătorului din toate punctele de vedere. Astfel, fiecare utilizator în parte are ocazia de a pune anumite limite asupra contului său de jucător, cât şi pe sumele de bani care trec prin acel cont.

Astfel, în timpul unei sesiuni, jucătorul primeşte mesaje din oră în oră prin care este atenţionat de timpul petrecut. Acest lucru face parte din campania de protecţie a jucătorului care există prin prisma mediului online. O altă posibilitate este de a impune propriile limite şi acestea pot fi atât în plan financiar prin limitarea pierderilor, cât şi prin restricţionarea anumitor categorii ale cazinoului respectiv.

Nenumărate variante de jocuri

În general, cazinoul se împarte în jocuri de masă şi sloturi, iar când vine vorba despre online, regăsim nenumărate versiuni disponibile atât de o parte, cât şi de cealaltă. Dacă discutăm despre sloturi, atunci află că există platforme şi cu 3.000 de păcănele sau chiar mai multe. O gamă mai mare înseamnă şi nenumărate variante de distracţie pentru jucători şi atunci lucrurile pot sta diferit. Pe măsură ce sunt mai multe jocuri creşte şi numărul temelor care pot fi de la desene animate şi până la mitologia Greciei antice.

Acelaşi principiu se aplică şi în materie de jocuri de masă. Cazinourile online permit ca emoţiile dintr-o sală de jocuri să fie trăite de jucător direct din propria sufragerie. Blackjack, poker, baccarat, ruletă, cât şi alte versiuni populare ale acestor jocuri se pot juca cu dealer live, doar că stau în propriul cămin şi nu au contact cu persoanele celelalte de la masă. Regulile sunt aceleaşi, iar jucătorii pot comunica între ei direct printr-o fereastră chat special concepută pentru lucrul acesta.

Măsuri extreme când situaţia o cere

Nimeni nu te poate împiedica să mergi într-o sală de jocuri şi să îţi petreci timpul liber, fie şi atunci când poate suma alocată de bani disponibilă jocurilor de noroc este depăşită. În schimb, la cazinourile online există şi opţiunea de autoexcludere. De cele mai multe ori apelează la acest lucru acei jucători care pierd situaţia de sub control şi întrec măsură.

Deşi există câteva reguli nescrise pe care jucătorul trebuie să le respecte pentru a ajunge în situaţia de a deveni dependent, există situaţii când nu se ţine cont de ele. În contextul acesta, singura situaţia rămâne să fie limitat contul de jucător, ceea ce ar fi o alegere bună din toate punctele de vedere. Autoexcluderea poate să fie permanentă sau periodică pe o perioadă de câteva luni sau ani.

Jocurile de noroc nu pot fi nocive atât timp cât jucătorii sunt în stare să se protejeze singuri de tentaţii. Însă, dacă nu pot respecta regulile nescrise ale jocului responsabil, atunci online-ul vine mai mult în sprijinul acestora.

Licenţa nr. L1213854W001295 din 1 iunie 2021

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb