ADVERTORIAL La Rambla aduce in Bucuresti un colt de Spania cu gastronomia si specialitatile Peninsulei Iberice

Ziarul BURSA #Companii / 24 februarie 2015

La Rambla aduce in Bucuresti un colt de Spania cu gastronomia si specialitatile Peninsulei Iberice

La Rambla aduce in Bucuresti un colt de Spania cu gastronomia si specialitatile Peninsulei Iberice, pentru ca fiecare sa se bucure de o experienta culinara de neuitat. Va delectam cu o mare varietate de paella: cu fructe de mare, cu caracatita si cerneala de sepie, cu legume si diverse tipuri de peste, cu carne de iepure, pui porc (Valenciana) si, specific noua, puteti incerca paella casei cu foie gras si carne de rata confiata. Oferim gurmanzilor atat meloso, cu orezul usor zemos, dar si caldoso - un orez foarte zemos consumat de spanioli mai ales in anotimpurile reci. Alte preparate specifice bucatariei spaniole pe care le puteti incerca la noi sunt preparatele din porc iberic proaspat, jamon bellota, migas de bacalao sau cartofi crocanti cu bucati de cod si ou si cei mai buni Calamari in stil Andaluz sau peste proaspat oceanic in functie de livrari. La desert ne indulcim clientii cu leche frita, tarta de manzana sau, preferata clientilor, tarta de naranja, adica tarta cu portocale cu blat de migdale.

Clientii restaurantului sunt gurmanzii care apreciaza preparatele gatite cu maiestrie care respecta gustul traditional spaniol... pentru aceasta, importam direct ingredientele din Peninsula Iberica. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, meniul este accesibil si il puteti vedea online pe www.larambla.ro.

Restaurantul s-a deschis in noiembrie 2012, la inceput ca un tapas bar in incinta Mario Plaza. In noiembrie 2014, ne-am mutat in zona Victoriei, intr-o vila interbelica spatioasa, cu o capacitate de cca 90 de locuri, cu saloane destinate atat fumatorilor, cat si nefumatorilor. In vara lui 2014, am deschis Gradina de Vara La Rambla... care, fara modestie, este cea mai frumoasa terasa din zona.

Clientii nostri se bucura de un meniu zilnic oferit la pranz unde stilul romanesc se combina armonios cu cel spaniol... A la carte Paella cu fructe de mare este cel mai apreciat preparat, urmat de Gambas al Ajillo sau Crevetii in sos de usturoi, Pulpo a la Gallega sau, altfel spus, Caracatita a la Gallega. Printre cei mai apreciati pesti, sunt bibanul de mare servit la gratar cu sos de usturoi si otet balsamic, precum si Unditarul pe pat de legume si un sos specific gatit in stil La Rambla. Ne laudam cu materiile prime aduse direct din Spania, asa orice gurmand isi poate testa papilele gustative cu Sobrasada, un Antricot de Galicia sau un platou cu jamon bellota!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb