ADVERTORIAL Luminează-ţi casa de Black Friday. Reduceri orbitoare la etbm.ro

Media-Advertising / 5 noiembrie 2021

Luminează-ţi casa de Black Friday. Reduceri orbitoare la etbm.ro

Tot romanul asteapta ofertele de Black Friday pentru a cumpara la preturi imbatabile tot ceea ce nu au reusit sa achizitioneze in restul anului. Etbm.ro pluseaza si Black Friday in fiecare zi din luna noiembrie, cu reduceri de pret la mii de produse.

Vinerea neagra nu mai e asa de neagra daca aprinzi lumina in jurul tau, iar cei de la etbm.ro au oferte de neratat la electrice, becuri, sisteme de iluminat clasice sau inteligente si cam tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma casa la timp pentru a intampina sarbatorile fara sa te mai temi de becuri arse in ultimul moment, dar nici de factura la curent electric.

Black Friday etbm.ro. Becuri inteligente si sisteme de iluminat la preturi imbatabile

Vrei sa faci pasul catre iluminatul inteligent dar nu ti-ai permis sa o faci pana acum? Ai ocazia sa o faci in luna reducerilor la etbm.ro! Uita de becurile clasice si treci pe iluminat inovativ LED Smart wireless cu sistemele inteligente Philips Hue. Gama cuprinde becuri inteligente, kituri de iluminare inteligenta care vor schimba felul in care vedeai pana acum iluminatul locuintei tale.

Pentru ca reducerile sunt pur si simplu orbitoare, profita de ele pentru a-ti schimba nu doar becurile din casa, ci si corpurile de iluminat; plafoniere, lustre, spoturi, banda LED, intrerupatoare si accesorii care iti vor transforma locuinta in una cum pana acum ai vazut poate doar in filme - toate sunt la preturi uimitoare la etbm.ro in cadrul campaniei Black Friday, desfasurata in perioada 1 - 30 noiembrie.

Black Friday etbm.ro. Calitate italiana la reducere in Romania

Tot ce tine de electricitate este foarte important in orice locuinta. Nu doar becurile, intensitatea luminii si corpurile de iluminat conteaza, ci si aparatajul (prize, intrerupatoare, accesorii etc.). Tocmai de aceea etbm.ro pune la bataie, la preturi reduse, produse Gewiss Chorus, gama de top a cunoscutului producator italian Gewiss. Ridica-ti locuinta la standarde europene cu prize modulare, intrerupatoare modulare, rame ornamentale pentru aparataj si multe alte produse indispensabile intr-o casa cu aspect modern si chiar si in casele inteligente, care sunt din ce in ce mai des intalnite.

Etbm.ro vine in intampinarea clientilor cu multe alte facilitati, pe langa reducerile consistente de pret de Black Friday. Produsele vor fi livrate gratuit la orice comanda cu valoare mai mare de 250 de lei, in limita a 50 kg; returul produselor este si el gratuit, in caz de neconformitate, iar banii se intorc la cumparator in termen de 14 zile. Totul pentru ca la etbm.ro se pune pret pe a lumina viata clientilor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb