ADVERTORIAL RYDE lansează pe piaţă noi modele de trotinete electrice

Media-Advertising / 26 ianuarie 2019

RYDE lansează pe piaţă noi modele de trotinete electrice

Brandul RYDE aduce în România vehicule ce funcţionează cu energie electrică, iar pentru moment în portofoliul acestuia regăsim scutere şi trotinete electrice. În general aceste vehiculele electrice sunt adresate persoanelor care trăiesc în zone urbane aglomerate şi care îşi doresc să parcurgă mai rapid şi mai ieftin distanţe scurte sau medii.

RYDE este deţinut de compania Smart Products I&D care importă pe piaţa din România tehnologii şi gadgeturi de ultimă generaţie. Odată cu RYDE, portofoliul companiei s-a mărit cu o gamă diversificată de scutere şi trotinete electrice, precum şi de echipamente de protecţie pentru acestea.

Produsele din gama RYDE se bazează în primul rând pe o calitate cât mai bună a materialelor pentru a oferi siguranţă şi o durată de utilizare îndelungată, şi în al doilea rând pe uşurinţa de servisare pentru că şi acesta este un aspect foarte important. În cea mai mare parte, aceste trotinete şi scutere electrice au piese de tip "plug & play" ceea ce înseamnă că puteţi face servisarea chiar şi la voi acasă.

Trotinetele electrice au o mulţime de beneficii şi avantaje, printre care cele mai importante ar fi:

- manevrabilitate foarte uşoară;

- costuri de achiziţie şi întreţinere mici în comparaţie cu alte vehicule;

- extrem de portabile, le puteţi plia şi lua acasa, la serviciu, în metrou, tren, etc;

- nu poluează - nu emite particule de carbon în atmosferă;

- depuneţi mai puţin effort decât pe o bicicletă de exemplu;

- câştigaţi timp atunci când aveţi de mers prin aglomeraţie;

- nu trebuie să mai căutaţi locuri de parcare;

- sunt foarte distractive.

Modele de trotinete electrice RYDE

RYDE 350 - este o altă trotinetă electrică foarte uşor de pliat. Motorul HUB brushless de 350W / 36V / 10.4Ah are un cuplu de 17 Nm şi ajută această trotinetă să atingă o viteză maximă de 25 km/h (sau o viteză de maxim 35 km/h dacă funcţia de limitare a vitezei este dezactivată. Cu o singură încărcare ce durează 4-5 ore puteţi obţine o autonomie de aproximativ 35 de km. Trotineta vine cu frâne pe disc atât pe faţă cât şi pe spate şi cu roţi umflate de 10" - CST Maxxis. Greutatea trotinetei este de numai 16.5 kg iar greutatea maximă pe care o poate suporta este de 150 kg.

RYDE 500 - este o trotienta electrica uşor de pliat, ce vine cu un motor de 500W / 48V / 10.4Ah HUD brushless care îi asigură un ciclu mai îndelungat de viaţă. Cuplul maxim oferit de acest motor este de 17 Nm, iar trotineta atinge o viteză maximă de 25 km/h (sau o viteză de maxim 45 km/h dacă funcţia de limitare a vitezei este dezactivată. Cu o singură încărcare ce durează 4-5 ore puteţi obţine o autonomie de aproximativ 45 de km. De asemenea, trotineta are suspensie pe furca faţă, discuri de frâna atât pe faţă cât şi pe spate şi roţi umflate de 10" - CST Maxxis. Greutatea ei este de 18.25 kg şi poate suporta până la maxim 150 de kg.

RYDE 600 - este o trotinetă electrică pliabilă cu un motor HUD brushless de 600W / 52V / 15Ah ce are un cuplu de 17 Nm şi poate atinge o viteză maximă de 25 km/h (sau 60 km/h dacă funcţia de limitare a vitezei este dezactivată). Autonomia este de aproximativ 60 km, iar acumulatorul se încarcă complet în aproximativ 4-5 ore. Trotineta are o greutate de 22.80 kg şi o capacitate de încărcare maximă de 150 kg. De asemenea, este dotată cu suspensie hidraulică pe furca faţă şi suspensie verticală pe spate, precum şi cu discuri de frână faţă-spate. Roţile umflate au 10" şi sunt realizate de CST Maxxis.

Toate trotinetele electrice ce sunt construite sub brandul RYDE sunt pliabile, dispun de lumini cu LED şi claxon, discuri de frână atât pe faţă cât şi pe spate, iar roţile brand Maxxis sunt umflae cu aer pentru ca trotinetele să fie cât mai comfortabile cu putinţă, indiferent dacă au sau nu şi suspensii.

Smart Products I&D SRL este o companie tânără şi ambiţioasă, în plină dezvoltare, ce importă pe piaţa din România tehnologii şi gadgeturi de ultimă generaţie. Oferta cuprinde o gamă variată de produse, de la căşti şi boxe bluetooth până la cele mai interesante gadgeturi, accesorii pentru dispozitive mobile, camere video sport, ochelari VR, accesorii camere video de acţiune. jucării educaţionale pentru copii şi acum şi vehicule electrice.

Smart Products I&D SRL a dezvoltat două branduri de succes în România:

- Widjit - sub care comercializează o serie întreagă de accesorii pentru camere video sport, DSLR sau drone.

- RYDE - un brand special conceput pentru vehicule electrice, scutere şi trotinete.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb