ADVERTORIAL Tranzacţii on-line la Bursa de Valori Bucureşti prin platforma StockHit

Romcapital
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 31 martie 2010

Tranzacţii on-line la Bursa de Valori Bucureşti prin platforma StockHit

StockHit este un produs de top pe piaţa de capital din România, care se distinge prin tehnologia avansată utilizată, capacitatea de a transmite un flux de date însemnat în timp real, în condiţii de fiabilitate şi care asigură o securitate superioară a datelor.

Prin platforma StockHit se pot executa tranzacţii în timp real, prin Internet, pentru toate acţiunile listate la Bursa de Valori Bucureşti.

StockHit este o aplicaţie de tip client, care se instalează pe calculatorul personal al utilizatorului, nefiind necesară utilizarea de browsere de internet. Acest lucru prezintă avantajul unei viteze superioare a fluxului de date, făcând posibilă actualizarea cotaţiilor, confirmarea introducerii ordinelor şi execuţia tranzacţiilor într-un timp foarte scurt.

Platforma StockHit oferă numeroase avantaje pentru toate persoanele interesate în tranzacţionarea online la Bursa de Valori Bucureşti. Dintre acestea menţionăm:

- Vizualizarea simultană a cotaţiilor în sistem Market Watch: Cele mai bune cotaţii bursiere pentru 110 simboluri sunt vizualizate simultan în două ferestre alăturate. Aplicaţia permite selectarea a maxim 110 simboluri din toate secţiunile de piaţă, pentru care pot fi accesate datele statistice legate de volumul tranzacţionat, variaţia procentuală a preţului, preţul minim şi preţul maxim, toate actualizate în timp real.

- Prezentarea activităţii bursiere în sistem Ticker: Fereastra ticker prezintă în timp real tranzacţiile şi actualizările celor mai bune cotaţii din sistemul de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti, pentru toţi emitenţii tranzacţionaţi, din toate secţiunile de piaţă.

- Vizualizarea tuturor ordinelor de tranzacţionare din piaţa pe nivele de preţ: În fereastra de adâncime a pieţei se pot vedea toate ordinele din piaţă pe un anumit simbol. Se poate selecta şi vizualizarea ordinelor grupate pe niveluri de preţ. De asemenea, în această fereastră pot fi recunoscute cu uşurinţă ordinele market, hidden respectiv ordinele proprii.

- Lansarea ordinelor de cumpărare sau vânzare: Platforma permite clienţilor să lanseze ordine de cumpărare sau vânzare pentru toate acţiunile listate la BVB. Utilizatorii primesc în timp real confirmarea introducerii ordinelor în sistemul de tranzacţionare al BVB.

- Back-office în timp real: Tranzacţiile efectuate sunt confirmate în timp real, afişându-se utilizatorului toate detaliile despre executarea acestora, cum ar fi: ora tranzacţiei, numărul alocat de BVB, cantitatea, preţul, valoarea tranzacţiei, comisionul reţinut, respectiv profitul sau pierderea marcată, în cazul tranzacţiilor de vânzare. De asemenea disponibilul de numerar şi portofoliul de acţiuni sunt actualizate în timp real. De remarcat este şi faptul că portofoliul este marcat la piaţă în timp real , calculându-se atât profitul sau pierderea generală, cât şi pentru fiecare poziţie în parte.

Deschidere cont demo: < link >http://www.romcapital.ro/to-deschidere-cont-demo.php< link2 >click aici< link3 >

Deschiderea unui cont demo este benefică şi în acelaşi timp indicată înaintea deschiderii unui cont real, întrucât clientul este introdus în mediul de tranzacţionare prin simularea efectuării tranzacţiilor. Un cont virtual vă oferă beneficiul de a învăţa şi de a experimenta anumite idei de tranzacţionare, înainte de a le aplica pe un cont real.

Platforma demo StockHit vă oferă un cont iniţial de 10.000 RON pentru a vă bucura de tranzacţionarea acţiunilor listate la Bursa de Valori Bucureşti, având aceleaşi funcţionalităţi ca şi platforma de tranzacţionare reală (mai puţin cele care necesită existenţa unui cont real).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb