AEGON: "În 2020, numărul persoanelor care au încheiat o asigurare de sănătate pentru diagnostice oncologice s-a triplat"

A.P.
Companii / 31 martie 2021

"În 2020, numărul persoanelor care au încheiat o asigurare de sănătate pentru diagnostice oncologice s-a triplat"

În 2020 comparativ cu 2019, de trei ori mai mulţi români au încheiat asigurări pentru sănătate care să le ofere sprijin financiar şi acces rapid la tratament în mediul privat în cazul în care vor fi diagnosticaţi cu cancer, potrivit Aegon România.

Datele au reieşit din analiza companiei, luând în considerare vânzările pentru Asigurarea Optimist, realizată în colaborare cu Clinicile private de radioterapie Amethyst.

Este vorba despre o asigurare care le oferă, în cazul în care primesc un diagnostic oncologic, un sprijin financiar cuprins între 5.000 şi 30.000 de lei, în funcţie de pachetul ales, şi o programare în maximum 72 de ore la o primă consultaţie, în cadrul uneia dintre clinicile Amethyst din ţară. Acolo, fiecare caz este analizat de o echipă multidisciplinară care decide care este cea mai potrivită schemă de tratament.

Reprezentanţii Aegon România sunt de părere că, deşi pandemia a afectat segmentul asigurărilor de viaţă la nivelul întregii pieţe locale, românii au devenit mai interesaţi de asigurările pentru sănătate, în comparaţie cu 2019. Pe parcursul lui 2020, s-a majorat semnificativ şi numărul persoanelor care au încheiat asigurări pentru servicii de a doua opinie medicală, Aegon Diagnose.me.

"Aceste cifre confirmă rezultatele studiilor pe care le-am derulat în cursul anului trecut din care reieşea faptul că declanşarea pandemiei i-a determinat pe români să fie mai atenţi cu sănătatea lor în general, nu doar în ceea ce priveşte măsurile de protecţie împotriva noului tip de coronavirus. Noi am înregistrat, în cursul anului trecut, creşteri atât în ceea ce priveşte asigurările din sfera oncologică, cât şi pentru serviciile de a doua opinie medicală. Ne bucurăm că produsele noastre, gândite tocmai pentru a le oferi sprijin în situaţiile în care au cea mai mare nevoie, sunt de interes pentru ei", a explicat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

A cere o a doua opinie medicală, atunci când nu sunt siguri de diagnosticul sau tratamentul primit iniţial, începe să devină un obicei pentru români. Dintre cei care au avut asigurarea Aegon Diagnose.me, serviciul oferit de Aegon România în parteneriat cu platforma Diagnose.me, majoritatea au solicitat, în 2020, părerea altor medici din străinătate pentru afecţiuni din mai multe sfere: radiologie, imagistică oncologică, ortopedie şi neurologie. Asigurarea Aegon Diagnose.me le oferă, în primul rând, acces rapid, online, la peste 150 de medici din străinătate din 35 de ţări, specialişti care îşi desfăşoară activitatea în clinici şi universităţi de top, dar şi sprijin financiar familiilor lor în caz de deces din boală sau accident.

Platforma Diagnose.me este foarte uşor de folosit. După ce îşi face un cont şi îşi încarcă documentele medicale, pacientul va alege medicul care îi va analiza cazul, iar apoi va primi, în maximum 7 zile lucrătoare, un raport medical cu concluziile şi recomandările acestuia. Întreaga comunicare se realizează în limba română.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb