Afacerile Unirea Shopping Center au scăzut uşor

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 30 mai 2014

Afacerile Unirea Shopping Center au scăzut uşor

Centrul comercial Unirea Shopping Center (SCDM) a încheiat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 19,4 milioane lei (4,3 milioane euro), cu 2,6% sub nivelul din perioada similară a anului trecut, şi cu un profit net de 603.000 de lei (134.000 de euro), de aproape cinci ori mai mic.

Compania a înregistrat în primele trei luni ale anului trecut o cifră de afaceri de aproape 20 milioane lei şi un profit net de 2,9 milioane lei.

Veniturile au scăzut cu 5%, la 19,9 milioane lei (4,4 milioane euro), în primul trimestru din acest an, în timp ce cheltuielile au urcat cu aproape 10%, la 18,8 milioane lei (4,2 milioane euro), potrivit informaţiilor transmise Bursei de Valori Bucureşti (BVB), citat de Mediafax.

În aceeaşi perioadă a anului trecut, compania a consemnat venituri de aproape 21 milioane lei şi cheltuieli de 17,2 milioane lei.

Compania Unirea Shopping Center este controlată indirect de soţii Carmen şi Dan Adamescu, care prin intermediul The Nova Group Investments România deţin 74,16% din acţiuni. În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri.

Într-o AGA programată pentru săptămâna viitoare, acţionarii vor discuta intenţia companiei de a contracta un credit bancar în valoare de cel mult 70 milioane euro pentru investiţiile planificate în cele două centre comerciale pe care le deţine în Bucureşti şi Braşov.

Pe ordinea de zi a şedinţei figurează şi aprobarea achiziţiei de acţiuni Astra Asigurări de cel mult 16 milioane de euro. Titlurile asigurătorului sunt, însă, oprite de la tranzacţionare pe bursă din 18 februarie, când societatea a intrat în administrare specială.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cine naiba le mai da credit bancar oamenilor acestia? De ce? Pai tot ce se intampla in Unirea si in centrele lor este hotie, toti fura si pacalesc pe toti. Ce banca le mai da credit cand ei conduc firmele si afacerile din dormitor? Inseamna ca baietii care le dau bani, de prin banci, isi iau partea lor, destul de mare ca sa conteze... auzi, credit de 70 de milioane... Pai de aceea nu avem autostrazi si sosele, nu avem justitie corecta, nu avem alte si alte lucruri si beneficii, pentru ca niste Adamesti, Nastasisti, Paunisti, Voculesti, Burcisti, Popovicisti, Tiriaci, Hrebenciuci, Rusani, Vacaroi, Geoane, Tariceni, Trite Fanitisti, etc., structurile lor mafiote, tin toate lucrurile intre ei, nu mai lasa si pe altii sa respire. Iar daca altii respira inca, au tot respectul nostru. Dar mai bancheri, mai oameni buni, nu mai sustineti atat pe incapabilii acestia, mai dati si pe la afaceristii mici-mijlocii, mai controlati-va si angajatii bancari, opriti-va din parandaraturile astea generalizate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb