AFEER organizează Târgul Naţional de Energie

A.C.
Miscellanea / 5 septembrie 2017

Logo AFEER

Logo AFEER

Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER) organizează Târgul Naţional de Energie, sub deviza "Fii informat! Alege ce ţi se potriveşte!", în perioada 19 - 22 septembrie 2017, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Reprezentanţii târgului au precizat că evenimentul, la care şi-au anunţat participarea companii de utilităţi, se adresează consumatorilor finali care vor avea posibilitatea să aleagă oferte de electricitate, să înţeleagă, direct de la sursă, drepturile pe care le au, şi să afle informaţii din acest domeniu.

Târgul Naţional de Energie AFEER va avea loc în cadrul International Electric & Automation Show (IEAS) şi se va desfăşura la Palatul Parlamentului, informează sursa

Ion Lungu, Preşedinte AFEER a declarat: "Prin organizarea acestui târg de energie, AFEER continuă campania lansată în anul 2015 pentru o corectă şi eficientă informare a consumatorilor de energie electrică, cu deviza "Un consumator informat este un consumator protejat!". Suntem convinşi că vom oferi la acest târg cadrul optim unui dialog necesar şi constructiv între reprezentanţi ai companiilor de utilităţi şi consumatorii de energie. Va fi un bun prilej pentru companii să-şi prezinte ofertele şi serviciile şi pentru consumatori să aleagă, în cunoştinţă de cauză, ce li se potriveşte cel mai bine".

Potrivit sursei citate, începând cu ianuarie 2018, piaţa de energie va fi complet liberalizată. Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) va controla astfel doar preţurile consumatorilor alimentaţi în regim de Serviciu Universal.

Daniel Pintilie, Membru Comitet Director AFEER a menţionat: "Liberalizarea pieţei de energie electrică înseamnă de fapt posibilitatea oferita oricărui consumator şi, astfel, întregii populaţii de a-şi alege cel mai potrivit furnizor de energie. Prin organizarea acestui târg, AFEER vine în întâmpinarea consumatorilor, în special a celor casnici, care astfel îşi vor putea alege varianta optimă de contract, atât în privinţa preţului, cât şi a celor mai avantajoase condiţii de plată".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb