AFP: Lavrov ameninţă Europa, la tribuna ONU, cu o "aventură sinucigaşă"

A.F.
Politică / 29 septembrie

AFP: Lavrov ameninţă Europa, la tribuna ONU, cu o "aventură sinucigaşă"

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov ameninţă statele europene, de la tribuna ONU, în locul preşedintelui rus Vladimir Putin - care nu participă la Adunarea Generală a ONU de ani de zile -, cu privire la o "aventură sinucigaşă", în cazul unei confruntări cu Rusia alături de Ucraina şi la o aderarea a Ucrainei la NATO, relatează AFP.

Occidentul "speră să înfrângă Rusia servindu-se de regimul neonazist şiilegitim de la Kiev, dar el pregăteşte deja Europa să se arunce într-o aventură sinucigaţă", a ameninţat sâmbătă şeful diplomaţiei ruse.

Lavrov a evocat, la fel cum face adesea Putin, "ideea smintită şi periculoasă de a te bate până la victorie împotriva unei puteri nucleare".

Ministrul chinez de Externe Wang Yi, s-a adresat Adunării Generale a ONU înaintea lui Lavrov.

Wang Yi a denunţat o "expansiune" a Războiului din Ucraina şi a îndemnat toate părţile să evite "provocările".

China, Brazilia şi alte zece ţări din Sud au îndemnat vineri, într-o scrisoare comună, la "abţinere de la folosirea ameninţării (recurgerii) la armament de distrugere în masă, mai ales armament nuclar şi chimic".

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Lavrov este un criminal nenorocit asa cum este de fapt toata conducerea rusiei inclusiv justitia acestei tari care este subordonata politic . Conducerea Ucrainei nu este nici nazista si nici ilegitima . Rusia are doar sansa unei infrangeri zdrobitoare si umilitoare . Nu poti in secolul sa ataci in mod barbar si criminal o tara independenta si comunitatea internationala DEMOCRATICA sa nu reactioneze .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    1. SI are dreptate, ca nu poti sa-i invingi, deci nu le e frica de nato, ca la o adica sterg europa de pe fata pamantului, deci e o minciuna ca au invadat ucraina de frica nato.

      pe rusi poti sa-i invingi doar economic, prelungesti razboiul pana intra in colaps economic.

      asa a fost mereu. 

      Acord

      Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    Moscova nu crede in lacrimi .Amenintarile sunt facute doar spre a descuraja toate tarile situate pe flancul estic al Europei incepind cu nou intratele in alianta NATO Suedia si Finlanda si terminind cu Romania .Putin stie foarte bine de ce va face asta .Orisicare consultant militar in domeniu intelege adevarul .Ucraina a fost o mare putere nucleara si nimeni nu stie daca nu cumva si-a reactivat la nivel de lovituri tactice nucleare armamentul ca doara nuo rfi atit de timpiti ca sa nu o faca .Suedia si Finlanda ca si Polonia cer deja capacitati nucleare si asta daca nu cumva ele exista deja .Putin ne-a zis in clar : la Deveselu Romania are capacitati nucleare daca focoasele existente sunt inlocuite cu focoase nucleare si daca softul se schimba rapid .In aceiasi situatie este si Polonia ce are si ea un scut de forma celui de la Deveselu .In Turcia exista Icirlic iar in Germania si Franta ca si in Italia exista forte nucleare importante unele dintre ele fiind deja pe punctul de a fi mutate in Europa de est .Asadar ,vorbele, ce tin de amenitarea Europei , sunt doar propaganda . Vom crede spusele lui Putin si ca el are dreptate doar cind va lovi SUA cu hipersonicele lui care „ sfideaza legile fizicii ” . Tot ce poate face Putin , daca pierde razboiul , este sa loveasca sau să insceneze un accident nuclear in teritoriile deja cucerite ce sunt deja distruse la ras totul facut spre a separa,macar pentru 25 de ani, Europa de Rusia .Putin doar asta poate si asta si vaface .Putin va distruge tot ceea ce cindva a fost facut pe teritoriul Ucrainei de catre Moscova .Mai mult de atit nu poate face .Dar daca totul se intimpla în sens invers aceste lovituri sunt si la indemina Ucrainei ce nu isi permite sa lase Rusia sa treaca dincolo de Donet si Lugansk asa cum nici Europa nu isi permite asta .Una peste alta dupa ce capacitatile tehnologice Occidentale de ultima generatie isi vor fi dovedit superioritatea (ne referim in principal la cele germane )totul se va opri asa cum am crezut inca de la inceput .Europa isi mareste teritoriul cel putin pina la Nipru iar Crimeea va primi un statut special de noncombat aflat sub protectia UE si NATO.Razboiul nu poate fi inca oprit de nimeni .Abia dupa ce tot armamentul, fost sovietic, inca aflat cam peste tot in lume va fi distrus si contractele noi cu Occidentul vor inlocui aceste capacitati totul se va opri .Turcii deja au facut primul pas .Franta si Germania vor ocupa locul doi si trei in vinzarile de armament viitoare inlocuind Rusia .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb