Agenţii de presă: "Mai multe aeroporturi franceze au fost evacuate complet din cauza unei alerte cu bombă"

T.B.
Internaţional / 18 octombrie 2023

Agenţii de presă: "Mai multe aeroporturi franceze au fost evacuate complet din cauza unei alerte cu bombă"

Actualizare - Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat complet

Aeroportul din Strasbourg a fost complet evacuat la prânz din cauza unei ameninţări cu bombă, ca şi în cazul altor aeroporturi franceze, informează actu.fr.

La ora 13:30 în această miercuri, operaţiunile erau încă în desfăşurare şi a fost chemat serviciul de eliminare a bombelor, transmite sursa menţionată.

---

Aproximativ zece aeroporturi franceze sunt în prezent ţinta ameninţărilor cu bombă, iar evacuările sunt în curs, informează actu.fr.

În această miercuri, 18 octombrie 2023, mai multe aeroporturi din Franţa, inclusiv Lyon, Toulouse, Lille, Nisa şi altele, sunt afectate de ameninţări cu bombă, transmite sursa menţionată.

După cum relatează jurnaliştii Lille Actu la faţa locului, aeroportul Lille-Lesquin a trebuit să fie evacuat după ce a primit un e-mail anonim, încă de la ora 10.30, călătorii prezenţi au fost nevoiţi să părăsească zona, făcând loc serviciilor de deminare şi câinilor acestora, transmite sursa citată.

La Nisa, jurnaliştii noştri Actu Nice au cerut detalii de la aeroportul Nice Côte d'Azur. Acesta din urmă a asigurat că nu a fost "nimic grav", şi că a fost doar "protocol de securitate obişnuit", după ce a fost găsit un bagaj abandonat.

La Nisa, jurnaliştii Actu Nice au cerut detalii de la aeroportul Nice Côte d'Azur, iar acesta din urmă a asigurat că nu a fost "nimic grav", şi că a fost doar "protocol de securitate obişnuit", după ce a fost găsit un bagaj abandonat, potrivit actu.fr.

Jurnaliştii de ştiri din Lyon raportează, la rândul lor, că micul aeroport Lyon Bron a fost evacuat în această dimineaţă, iar deminatorii de la faţa locului au reuşit să înlăture îndoiala fără probleme, informează sursa menţionată.

În Toulouse, este de asemenea o ameninţare cu bombă după cum au explicat jurnaliştii actu Toulouse prezenţi la faţa locului: "A fost amenajat un perimetru de securitate, iar securizarea sediului este în curs. Tot personalul şi pasagerii au fost în consecinţă evacuaţi.", informează actu.fr.

Poliţia de frontieră a putut confirma jurnaliştilor de ştiri din Nantes că o ameninţare cu bombă era în curs şi a provocat evacuarea terminalelor şi de pe aeroportul Nantes Atlantique, potrivit sursei menţionate.

"În urma unei ameninţări anonime primite, aeroportul Oise este evacuat, iar pasagerii sunt îngrijiţi până la soluţionarea îndoielii de către serviciile de stat", a comunicat site-ul Beauvais pe reţelele de socializare la scurt timp după prânz, notează jurnaliştii noştri de ştiri Oise, aşa cum informează actu.fr.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb