Agenţii de presă: "Netanyahu spune că Hamas a refuzat oferta israeliană de combustibil"

T.B.
Internaţional / 12 noiembrie 2023

Agenţii de presă: "Netanyahu spune că Hamas a refuzat oferta israeliană de combustibil"

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat duminică că Israelul a oferit combustibil spitalului Al Shifa din Gaza, care a suspendat operaţiunile după ce a rămas fără combustibil, dar că militanţii au refuzat să-l primească, informează reuters.

Conform sursei menţionate, "Dimpotrivă, ne-am oferit de fapt, aseară, să le dăm suficient combustibil pentru a opera spitalul, a opera incubatoarele şi aşa mai departe, pentru că nu avem nicio luptă cu pacienţii sau cu civilii", a spus Netanyahu.

Armata israeliană a spus că este gata să evacueze bebeluşii din Al Shifa duminică, dar oficialii palestinieni au spus că oamenii din interior sunt încă prinşi, trei nou-născuţi morţi şi zeci de oameni expuşi riscului de o întrerupere a curentului, potrivit sursei citate. Luptele se dezlănţuie în apropiere, conform sursei menţionate.

Netanyahu a fost întrebat dacă Israelul are un plan de a introduce combustibil în Gaza pentru alimentarea spitalelor: "Tocmai am oferit spitalului Shifa combustibilul, ei l-au refuzat", a spus Netanyahu, transmite reuters.

"Hamas, care se ascunde în spitale şi se plasează acolo, nu vrea combustibil pentru spital... ei vor să facă rost de combustibil pe care îl vor duce de la spitale la tunelurile lor, la maşina lor de război.", adaugă el, potrivit sursei precizate.

Hamas neagă acuzaţiile israeliene că are posturi de comandă sub Shifa şi alte spitale din Gaza, relatează reuters.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Armata israeliana va intra in tunelurile si centrele lor de comanda blestemate insa atunci teroristii vor fi morti.Unii vor fi morti,altii care vor scapa cu viata vor zice ca au fost drogati ,ca nu au vrut sa faca ceea ce au facut,numai minciuni.As fi vrut sa stiu ce ar fi facut mos Ali cu civilii crestini (si chiar musulmani care sunt impotriva sa)dintr-un spital.sub care s-ar ascunde teroristi.care i-ar ameninta regimul.si viata sa inutila!Inutila ca a astora din hamas,hezbollah,jihad,talibani si cum s-or mai.numi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb