AGERPRES: AUR a început strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare

R.S.
Politică / 1 martie

AGERPRES: AUR a început strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare

Alianţa pentru Unirea Românilor a anunţat că a început astăzi campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor de la alegerile europarlamentare, notează agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis presei, campania a început atât în oraşele din România, cât şi la Bruxelles, informează sursa citată.

Conform agerpres, ,,Se strâng semnături în toată ţara, de astăzi, din prima zi de primăvară. La mulţi ani tuturor, trebuie să vină primăvara şi pentru români. O să fim în toată ţara", a spus preşedintele AUR, George Simion.

Conform comunicatului, AUR a decis să înceapă strângerea de semnături de susţinere a listei de candidaţi pentru europarlamentarele din 9 iunie ,,pentru că ele vor da direcţia anului electoral 2024, aceea pe care românii o doresc pentru ţară", relatează sursa precizată.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. si cit au strins in prima zi ?

    1. Romanii,sunt NERABDATORI sa semneze ADEZIUNI la candidatii AUR. Iata ca dupa ce avem un APOLOGET al lui PUTIN in persoana lui GEORGE SIMION, care daca ar castiga alegerile in Romania,ar introduce in scoli LIMBA RUSA,avem alti DALMATIENI care viseaza si ei la MARIRE in fruntea Romaniei. Primul,este ACOTORUL CALINESCU FLORIN ,care dupa modelul ZELENSKI se vede si el la Cotroceni. Apoi,sa nu uitam si de MILITIENII SCAPATATI,care si-au facut si ei PARTID POLITIC si care viseaza si ei la un CIOLAN gras din munca romanilor. Nu m-ar mira ca si BISERICA sa il arunce in lupta si ea pe purtatorul sau de VORBE BANESCU. Astfel ca Romania sa semene tot mai mult cu FERMA ANIMALELOR. Si ca sa nu uit,am o intrebare pentru domnul PREMIER. Domnule CIOLACU,cred ca este IMPERIOS necesar,sa aduceti la cunostinta Romanilor,PACTUL MILITAR incheiat cu UCRAINA. A intrebat cineva ROMANII,daca vor sa devina PRAF COSMIC,in situatia ca TRUPELE NATO,asa cum cere NEPOPULARUL presedinte al FRANTEI(urat de francezi),ar ataca RUSIA de pe teritoriul Ucrainei cu TRUPELE NATO stationate in Romania.? TERORISTUL de la MOSCOVAS si acolitii sai,AMENINTA ca in acest caz,RUSII,vor folosi ARMA ATOMICA. FRANTA este departe de RUSIA,in timp ce ROMANIA ar fi ARSA in cateva minute. Domnule CIOLACU,sper ca sunteti alaturi de POPORUL ROMAN si pentru ca unii din Romania sa DOBANDEASCA FUNCTII inalte in EUROPA sa nu SACRIFICATI TARA si POPORUL,pentru FUNCTII,chiar si a dumneavoastra. ROMANII,asteapta ADEVARUL si nu CANTECE de SIRENA.!

      si cit zici ca au strins in doua zile

      nu string mai nimic . cine oare doreste sa se afla ca le este asociat . nici macar tractoristii nu au venit in bucuresti la indemnul lor .

    e freamat la colturi de bloc si parcuri la table si sah..

    chiar sunt curios acest Cal Troian PSD ce va face. 

    bine nu sunt curios … sunt mai mult interesat sa vad desfasurarea evenimentelor in fata ochilor nostrii… in timp… 

    ps: sa nu uitati de “oameni si familii”…! 

    s c c r e t

    Eu pina la urma nu inteleg de ce nu ramane Geoana la Nato , acum ca are experienta si cunoaste cum functioneaza organizatia . Ca sa se inlocuiasca ambii sefi Nato simultan e periculos in contextul actual .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb