Agricover anunţă noua conducere a Agricover Distribution

M.C.
Companii / 13 februarie 2023

Agricover anunţă noua conducere a Agricover Distribution

Agricover, un jucător important în piaţa de agribusiness din România, anunţă numirea domnului Bogdan Dimcea în funcţia de Director General al Agricover Distribution SA, conform unui comunicat remis redacţiei. Domnul Ghiţă Pinca, cel care a ocupat anterior funcţia de Director General, îşi va continua activitatea în cadrul companiei, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agricover Distribution SA.

"De peste 20 de ani ne preocupăm să înţelegem nevoile fermierilor şi să fim alături de ei pe întreg parcursul ciclului agricol, prin furnizarea promptă de soluţii personalizate şi de calitate. Această preocupare va continua să stea la baza dezvoltării noastre şi mă bucur că îl promovăm, din interiorul organizaţiei, pe Bogdan pentru a prelua conducerea Agricover Distribution şi a continua succesul nostru. Îi mulţumesc lui Ghiţă pentru întreaga activitate de până acum şi mă bucur că vom continua să beneficiem de expertiza sa de neegalat în agribusiness. Le urez mult succes în noua etapă de dezvoltare a companiei", a declarat Jabbar Kanani, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agricover Holding.

Potrivit sursei citate, Bogdan Dimcea are o experienţă comercială şi operaţională de peste 22 de ani, câştigată în cadrul unor companii precum, Coca-Cola HBC, Red Bull România, CHS, Aectra Agrochemicals, şi Agricover Distribution. Înainte de a fi numit Director General al Agricover Distribution, acesta a ocupat funcţia de Director de Dezvoltare în cadrul companiei Agricover Technology. În noua sa poziţie, Bogdan Dimcea va fi responsabil de continuarea creşterii sănătoase a Agricover Distribution, prin identificarea şi promovarea celor mai bune produse şi servicii destinate creşterii performanţei fermelor.

"Mă bucur că am oportunitatea acestui nou pas în cariera mea în cadrul Grupului Agricover, de care mă leagă o istorie îndelungată. În prezent, Agricover Distribution oferă fermierilor soluţii tehnologice avansate precum, seminţe certificate, produse de protecţie a plantelor, produse de nutriţie a plantelor, biostimulatori şi combustibili, lucrând în strânsă colaborare cu colegii noştri de la Agricover Credit, astfel încât fermierii să le poată utiliza în condiţii optime şi să obţină cele mai bune performanţe agricole. Pe viitor, îmi voi dedica activitatea diversificării paletei de soluţii tehnologice oferite fermierilor, indiferent de dimensiunea exploataţiilor lor, pentru a contribui eficient la dezvoltarea unei agriculturi performante şi sustenabile", a declarat Bogdan Dimcea, Director General al Agricover Distribution SA.

Ghiţă Pinca, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agricover Distribution, va contribui la dezvoltarea strategiilor companiei, inclusiv prin dezvoltarea unor noi linii de afaceri care vor cuprinde o componentă semnificativă de inovaţie.

"Sunt încântat de această nouă etapă în care mă regăsesc în cadrul Agricover Distribution şi mă bucur să predau ştafeta către colegul meu, Bogdan Dimcea. Mi-am dedicat ultimii 15 ani pentru ca Agricover Distribution să ajungă un lider în acest domeniu, astfel încât fermierii cu care colaborăm să primească produse şi servicii de calitate la un cost optim. Împreună cu Bogdan şi echipa sa vom continua să dezvoltăm afacerea, prin identificarea de noi soluţii inovatoare a căror adoptare de către fermieri să fie facilitată de sinergiile dezvoltate cu celelalte entităţi din Grupul Agricover", a declarat Ghiţă Pinca, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agricover Distribution.

În 2021, Agricover Distribution a deservit peste 8.300 de clienţi fermieri, înregistrând venituri de 1,716 milioane RON din vânzarea de tehnologii agricole, atât pentru cultura mare, cât şi pentru culturi speciale precum, cultura cartofului, pomicultură şi viticultură, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Baieti buni Agricover. Te ajuta cu produse si daca ai o mica dificultate te executa cu sange rece. Daca vrei un creditor nemilos si fara scrupule si ai capital sa te sustii, apeleaza cu incredere.

    Un client agricultor : Agricover cumparau grau, la laborator, caldura mare. Transpirat , baiatul care facea testul de umiditate din grâu, pentru a scadea din greutatea cerealelor, isi trecea mana prin par inainte de a lua proba , pt a scadea din fiecare kg cumparat. Hoție pe fața !

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb