Agricover raportează venituri de 1,43 miliarde lei

S.D
Comunicate de presă / 2 august 2018

Agricover raportează venituri de 1,43 miliarde lei

Agricover Holding, principalul jucător din agribusiness-ul românesc, raportează venituri de 1,43 miliarde lei obţinute din comercializarea de produse şi servicii specializate, inclusiv din activitatea de finanţare a fermierilor, derulate prin subsidiarele Agricover SA şi Agricover Credit IFN, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Agricover Holding reuneşte activităţile de Agri-Business (distribuţie inputuri pentru agricultură, servicii de însilozare şi comerţ cu cereale şi oleaginoase), Agri-Finance (servicii de finanţare a fermierilor) şi Agri-Food (activitatea de abatorizare, procesare şi comercializare a cărnii de porc).

La sfârşitul anului 2017, BERD a devenit acţionar în cadrul Agricover Holding SA cu o investiţie de 32 milioane lei în capitalul companiei pentru a subscrie unei participaţii de aproape 13%.

În anul 2017, compania Agricover Holding a adoptat o serie de măsuri care au urmărit creşterea calităţii serviciilor oferite dar şi dezvoltarea de soluţii specializate pentru creşterea performanţelor fermierilor parteneri.

În anul 2017 Agricover a acordat finanţări în valoare de 1,37 miliarde lei unui număr de 2.350 fermieri. Una dintre noutăţile anului 2017 a reprezentat-o completarea soluţiilor de finanţare specializată cu produse dedicate zootehniei, în special crescătorilor de vaci de carne şi de lapte.

Agricover a achiziţionat 345.150 capete de porc de la producătorii români în anul 2017, iar peste 80% din porcii achiziţionaţi au fost abatorizaţi în unitatea proprie de procesare a cărnii de porc. În 2018 compania are în vedere extinderea reţelei de desfacere până la un numar de 30 de magazine situate în principalele zone de consum din Bucureşti şi din împrejurimi.

Agricover Holding este principalul jucător din agribusiness-ul românesc, cu o activitate de peste 18 ani în acest domeniu.

În prezent, în cadrul operaţiunilior Agricover Holding îşi desfăşoară activitatea peste 1.000 angajaţi. Agricover deserveşte peste 4.700 clienţi fermieri care lucrează peste 1,7 milioane hectare teren arabil la nivel naţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb