AIEA va prezenta astăzi un raport cu privire la centrala Zaporojie

S.B.
Internaţional / 6 septembrie 2022

AIEA va prezenta astăzi un raport cu privire la centrala Zaporojie

Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) va prezenta, marţi, un raport cu privire la situaţia de la centrala nucleară ucraineană Zaporojie, ocupată de forţele ruse, informează news.ro.

"Directorul general Rafael Grossi va publica marţi un raport cu privire la situaţia de siguranţă, securitate şi garanţii în Ucraina, inclusiv constatările după misiunea la centrala nucleară Zaporojie, şi în aceeaşi zi va prezenta situaţia în faţa Consiiliului de Securitate ONU cu privire la misiunea de la centrala nucleară", a precizat AIEA pe Twitter.

Agenţia a menţionat că patru experţi AIEA au părăsit luni centrala nucleară Zaporojie, cum era prevăzut, după câteva zile de activitate esenţială legată de siguranţă şi garanţii. "Alţi doi experţi au rămas ca parte a prezenţei constante la centrală", a adăugat AIEA.

Publicarea raportului AIEA vine la o zi după debranşarea de la reţea a ultimului reactor în funcţiune al centralei. Energoatom a anunţat că debranşarea a venit după ce un incendiu izbucnit din caauza bombardamentelor a avariat o linie electrică.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. PITICUL , TREBUIE SA STIE UN LUCRU : CA SI SMECHERIILE LUI , TIN PANA LA UN MOMENT DAT !!! PLANUL LUI DE A BOMBARDA PE ASCUNS SI IN MOD CONSTANT ACEASTA CENTRALA , IN PARALEL CU ZBIERETE CUMPLITE IN TOATA OMENIREA , CUM CA RUSII FAC SI DESFAC , CUM CA EI A-SI BOMBARDEAZA PROPRII SOLDATI DE VREO 3 SAPTAMANI INCOACE , CUM CA EUROPA V-A MURI SI NU V-A MAI TRAI , SE PARE CA A DAT GRES !!! ACUMA , I-AU VENIT NERVII PE AIA DE LA ATOMICA , CA NU DECLARA INTREGULUI GLOB, CE VREA EL , SA LE DECLARE !!! HAIDETI ODATA , ARUNCATI PE RUSI !!! DIN CAUZA LOR , S-A DEFECTAT TOTUL !!! OBUZELE LOR , AU FACUT CE-AU FACUT !!! JUMATATE DIN UCRAINA , O SA AIBE LA IARNA , SOARTA LUI ''''''' DOCTOR JIVAGO ''''''' !!! NU MAI POATE EL , DE CALDURA UCRAINIENILOR !!!!!!!! EL , STA ORICUM PITIT IN SUBTERANE , LA CALDURA !!!!!!!!!!! SI RESTUL ??? DA-I IN MA-SA !!! CARE TRAIESTE , TRAIESTE , CARE NU ............... EL CONSIDERA CA SI-A FACUT DATORIA , INCERCAND PE CALE VICLEANA , CA SA-I FACA PE RUSI SA RENUNTE SI SA PLECE DE ACOLO !!!!!!!!!!!! DEOCAMDATA , SPRE FURIA LUI , A ESUAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE PARE CA NU ARE TRUPE CA SA-SI PERMITA SA ATACE FRONTAL REGIUNEA SI CENTRALA , ALTFEL AR FI FACUT-O DEJA !!!!!!!!!!!!!! MILIONUL LUI DE SOLDATI , INCA E PE DRUM !!! AM CITIT CA DE LA 1 OCTOMBRIE VREA SA RIDICE SI FEMEILE LA ARME , INCLUSIV ALEA GRAVIDE , CARE POT UMBLA S-AU ALERGA INCA !!!!!!!!!!! INSEAMNA CA , NU STA PREA GROZAV !!!!!!!!!!!!! TREABA LUI !!!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb