Al doilea weekend cu 100% grad de ocupare in Azuga

A.B.
Internaţional / 25 ianuarie 2021

Al doilea weekend cu 100% grad de ocupare in Azuga

Stratul de zăpadă depus la începutul anului şi vremea bună pentru sporturile de iarnă au determină turiştii şi în acest weekend să aleagă Prahova pentru a se bucura de zăpadă, a transmis un comunicat de presă trimis redacţiei.

Chiar dacă ultimul segment de telegondolă, de la cota 1400 la 2000 în acest weekend a funcţionat cu întreruperi din cauza vântului turiştii au ocupat Sinaia în proporţie de peste 80%, în unităţile deschise în acest moment. Buşteniul a fost o destinaţie căutată, cu un maxim de aşteptare la instalaţiile pe cablu de 6 minute, astfel a fost o alegere pentru turiştii care au ocupat 75% din capacitatea de cazare disponibilă în acest moment. Azuga în schimb a fost ocupată şi în acest weekend în proporţie de 100% din capacitatea de cazare disponibilă, fiind şi aglomeraţie la instalaţiile pe cablu.

Totodată şi alte regiuni din Prahova au fost o alegere pentru turişti, astfel Câmpina a avut o ocupare de 90% din capacitatea de cazare disponibilă în acest moment.

De câteva săptămâni restaurantele, cinematografele, instituţiile de spectacole şi/sau concerte, după caz, sunt deschise cu o capacitate de 30% în Sinaia, 50% Buşteni, Azuga, Ploieşti, Câmpina şi Slănic. Aceste relaxări se păstreaza până pe 7 februarie, deci turiştii sunt aşteptaţi să se bucure tot mai mult de serviciile turistice prahovene.

O parte dintre turiştii, care au vrut să evite aglomeraţia din zona Valea Prahovei, au ales un obiectiv deosebit bazat pe conceptul: "Cerul de sub Pământ" la Slănic. Au vizitat în Salina de la Slănic Supernova Planetarium, cel mai mare planetariu din România cu un dom de 16m diametru şi proiectoare cu sursă de lumină laser şi rezoluţie 4K.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb