Aldo a intrat pe piaţa românească şi vrea până la sfârşitul anului încă cinci magazine

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 4 iunie 2007

Retailerul internaţional de încălţăminte şi accesorii, Aldo, vrea să deschidă în România încă patru - cinci magazine, până la sfârşitul anului, după ce la finalul lunii mai a inaugurat prima reprezentanţă a brandului în Bucureşti Mall, au declarat recent oficialii companiei.

Magazinul Aldo din Bucureşti Mall este operat în sistem de franciză, reprezentanţii magazinului nedorind să facă publică inves­tiţia necesară. Ei intenţionează să extindă lanţul de magazine Aldo anul acesta, prin deschiderea a patru-cinci locaţii noi, atât în ţară cât şi în Bucureşti, una dintre ele fiind în Carrefour Feeria situat în Băneasa.

"Interesul pentru piaţa românească este rezultatul dezvoltării deosebite a industriei de modă în România, în special în Bucureşti. România a fost întotdeauna o ţintă în planurile de expansiune ale companiei datorită populaţiei sale tinere şi economiei emergente şi sunt încrezător în faptul că Aldo se va bucura de succes în această piaţă", a declarat directorul de vânzări şi operaţiuni al Aldo Group International, Sebastian Gagnon, citat de NewsIn.

Unitim este distribuitorul Aldo şi Accessorize pe piaţa românească, fiind totodată şi partenerul strategic al Aldo. Unitim operează un magazin al acestui brand în Turcia şi îşi va extinde operaţiunile prin deschiderea a încă şase magazine în Turcia şi a trei noi magazine în România până la sfârşitul acestui an.

Aldo este unul dintre cei mai mari retaileri internaţionali de încălţaminte pentru tineri, compania fiind fondată în Canada în 1972 şi având o prezenţă pe piaţa din Statele Unite din 1993. În Europa, compania operează în Marea Britanie din 2002, în Portugalia şi ţările scandinave din 2004, în Polonia din 2005, iar în Rusia din 2006. Aldo va deţine peste 75 de magazine în Europa până la sfârşitul anului.

Aldo International şi-a extins numărul de magazine şi prezenţa în mai multe ţări, astfel încât, până la sfârşitul acestui an, va deţine magazine în 38 de ţări pe mai multe continente. Compania nu se ocupă de distribuţia produselor, ci operează doar magazinele Aldo sau secţiunile din cadrul unor magazine mai mari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb