ALEGERI LA SIF2 Ciorcilă şi Hanga (BT) în conducerea SIF Moldova

ADINA ARDELEANU
Piaţa de Capital / 6 aprilie 2013

Ciorcilă şi Hanga (BT) în conducerea SIF Moldova

UPDATE 05 aprilie ora 17:16: Cătălin Iancu şi Octavian Radu, administratori din turul doi

Cătălin Iancu, de la OTP Asset Management, a obţinut 50,33% din voturile estimate, iar omul de afaceri Octavian Radu a obţinut 55,85% din voturi, astfel că au fost aleşi administratori ai SIF Moldova din turul al doilea.

---

UPDATE 05 aprilie ora 16:02: Ceocea, Doroş, Ciorcilă, Hanga şi Hrebeciuc, administratori la SIF Moldova

Cinci candidaţi au obţinut peste 50% din voturile acţionarilor, la alegerile pentru Consiliul de Administraţie SIF2 Moldova.

Aceştia sunt actualul preşedinte Costel Ceocea (71,60%), vicepreşedintele Claudiu Doroş (75,12%), Horia Ciorcilă (69,11%), preşedintele Băncii Transilvania, Radu Hanga, directorul general al BT Asset Management (67,70%), şi Andrei Hrebenciuc (52,86%).

În turul doi al alegerilor au intrat Mihai Ionescu, de la Deutsche Bank România, omul de afaceri Radu Octavian, Cătălin Iancu, de la OTP Asset Management, şi Mihai Chişu de la Swiss Capital.

---

UPDATE 05 aprilie ora 13.28: Secretariatul şedinţei a fost ales

Secretariatul şedinţei AGA va fi format din Gabriel Lupaşcu, Cătălin Nicolaescu şi Mihaela Puşcaş, potrivit anunţului făcut de comisia tehnică.

Costel Ceocea a anunţat că secretariatul îşi începe atribuţiile.

----

UPDATE 05 aprilie ora 12:45: Marcel Gheorghe: Buletinul de vot este nelegal

Acţionarii urlă unii la alţii, certându-se pe problema procedurii aplicate votului pentru secretariatul de şedinţă.

Marcel Gheorghe consideră că buletinul de vot este nelegal, întrucât pe acesta sunt tipărite numai propunerile SIF Moldova pentru secretariat şi nu cele ale acţionarilor din sală.

Domnia sa a cerut să se consemneze că se opune întregii proceduri. "Comiteţi un abuz!" i-a spus acesta preşedintelui Costel Ceocea.

În acel moment, Cătălin Nicolaescu, reprezentantul departamentului Control intern SIF Moldova, a intervenit cu unele clarificări.

Potrivit domniei sale, procedurile privind derularea AGA sunt stabilite de către CA şi comunicate acţionarilor.

Domnia sa a continuat: "Alegerea secretariatului este pe ordinea de zi, iar ca să fie validată, trebuie să obţină majoritatea voturilor. În AGA, prezenţa fizică este de câteva procente, pentru că foarte mulţi au votat prin corespondenţă.

Trebuie să asigurăm un tratament egal pentru toţi actionarii, inclusiv pentru cei care au votat prin corespondeţă. Nu putem pune problema că facem o ilegalitate, cum s-a expirmat aici. Este o problemă pe ordinea de zi".

Între timp, în sală, acţionarilor li s-a cerut să voteze propunerile. Unii acţionari s-au întrebat cum vor fi numărate.

---

UPDATE 05 aprilie ora 12:05: Acţionarii vor să facă propuneri pentru secretariatul de şedinţă

Cvorumul pentru AGOA, în care se alege noua conducere, este de 52,9%.

Şedinţa nu a început încă, întrucât avocatul Marcel Gheorghe a ridicat obiecţii referitoare la modul de alegere a secretariatului de şedinţă.

După ce acţionarii s-au certat pe această temă aproape o jumătate de oră, preşedintele SIF2, Costel Ceocea, a anunţat că roagă secretariatul tehnic să consemneze, să înscrie şi să supună votului şi propunerile făcute de acţionari pentru secretariatul tehnic.

Domnul Ceocea a specificat că această decizie nu este un compromis, ci că are rolul de a asigura derularea AGA.

Marcel Gheorghe l-a propus pe Mihai Maxim, Mihai Chişu i-a propus pe Cătălin Moise şi pe Adrian Nicolae, iar un alt acţionar i-a propus pe cei anterior nominalizaţi pentru secretariat, respectiv Gabriel Lupaşcu, Cătălin Nicolaescu şi Mihaela Puşcaş.

Costel Ceocea a cerut secretariatului tehnic să verifice dacă propunerile făcute din sală îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege, de a avea calitatea de acţionar, la data de referinţă.

Condiţiile pentru înscrierea candidaturilor au fost îndeplinite.

---

UPDATE 05 aprilie ora 10:33: AGEA nu se ţine

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor SIF Moldova nu poate avea loc, din lipsă de cvorum.

Costel Ceocea, preşedintele SIF2 Moldova, a anunţat că prezenţa pentru AGEA, la ora 10:30, era de 44,489%, sub cvorumul necesar de 50%.

---

UPDATE 05 aprilie ora 10:30: SIF Moldova: Limitarea drepturilor de vot se aplică dacă CNVM nu dispune măsuri corective

Preşedintele SIF Moldova Costel Ceocea a informat acţionarii veniţi, astăzi, la Adunarea generală, că administratorii SIF Moldova au luat măsurile pentru aplicarea dispunerilor CNVM emise, aseară, în jurul orei 22, referitoare la limitarea drepturilor de vot ale grupului Banca Transilvania şi Wood&Co, după ce Comisia a stabilit că acţionează concertat.

Costel Ceocea a mai anunţat că, noaptea trecută, după primirea ordonanţelor CNVM, a dispus departamentelor abilitate din cadrul SIF2, respectiv control intern, serviciul juridic, relaţia cu investitorii, să analizeze informaţiile transmise de CNVM.

Potrivit domniei sale, Radu Hanga, directorul general al BT Asset Management a dat şi o declaraţie pe proprie răspundere, autentificată la notar.

În baza verificărilor şi a acestei declaraţii, SIF2 Moldova a transmis un raport către CNVM, în jurul orei 2. Raportul a fost transmis comisarilor, comisiilor de supraveghere şi, spre ştiinţă, Depozitarului Central.

Astfel, suspendarea exercitării dreptului de vot în condiţiile precizate se aplică dacă, până la închiderea prezenţei acţionarilor pentru cele două AGA, CNVM nu dispune alte măsuri corective .

---

UPDATE 05 aprilie ora 10:30:

Consiliul de Administraţie al SIF 2 Moldova, întrunit astăzi în şedinţă extraordinară, a dispus măsurile pentru aplicarea prevederilor Ordonanţei CNVM privind suspendarea exercitării dreptului de vot pentru acţiunile deţinute peste pragul legal de 5% prin limitarea "pro-rata" la deţinerile din data de referinţă în cadrul adunărilor generale ale acţionarilor convocate astăzi, informează un raport curent remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Suspendarea dreptului de vot în condiţiile precizate se aplică dacă până la închiderea prezentei acţionarilor pentru cele două adumări generale, CNVM nu dispune alte măsuri corective la Ordonanţa 83/04.04.2013 şi Atestatul nr. 33/04.04.2013", conform comunicatului.

---

CNVM a constatat, joi seară, că Banca Transilvania acţionează concertat cu Wood&Co, la SIF Moldova, şi le-a limitat drepturile de vot, pentru alegerile de astăzi, de la aproximativ 10%, la 5%, pragul impus de lege la SIF-uri.

Comisia a luat decizia după deliberări intense şi repetate, având şedinţe cu două zile înainte de AGA, cu o zi înainte, în dimineaţa de ieri (înainte de prima convocare a AGA) şi chiar aseară, după ce acţionarii nu s-au întrunit în şedinţă din lipsă de cvorum.

CNVM a stabilit concertarea pe baza unei declaraţii de la Wood, primită ieri, în jurul prânzului, iar această decizie ştirbeşte din susţinerea candidaţilor BT (vezi în insert motivele CNVM).

Cvorum istoric, dar insuficient, la prima convocare

Alegerile pentru Consiliul de Administraţie SIF2 Moldova vor avea loc astăzi, la a doua convocare a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, după ce şedinţa nu s-a putut ţine, ieri, din lipsă de cvorum.

La AGOA au fost prezenţi acţionari cu deţineri de 48,5% din companie, cvorum nemaiatins până acum, însă pentru întrunirea şedinţei era necesară o prezenţă de peste 50%.

Conducerea SIF Moldova se pare că era pregătită ca AGOA să se ţină ieri, şi pe bună dreptate. O parte dintre acţionari însă au preferat să nu se înregistreze tocmai pentru a împiedica derularea şedinţei, situaţie care a mai fost întâlnită, recent, şi la Adunarea Generală a Bursei de Valor Bucureşti.

Pentru conducerea SIF Moldova se înfruntă acţionarii coagulaţi în jurul Băncii Transilvania, pe de o parte, cu cei din jurul omului de afaceri Mihai Rotaru.

Cei rămaşi pe hol erau, în special, dintre cei care fac opoziţie Grupului Banca Transilvania.

Andrei Hrebenciuc, fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc, care îşi doreşte un loc de administrator SIF2, avea emoţii pentru alegeri. Deşi numeroşi oameni din piaţă îl dădeau ca sigur câştigător al unui loc în CA, Andrei Hrebenciuc nu părea atât de încrezător.

Dintre acţionarii prezenţi la AGA, cei mai apropiaţi de "frontul de luptă", se pregăteau pentru o victorie a Grupului Banca Transilvania, în timp ce unii mai detaşaţi aşteptau să vadă show-ul.

"Avem două grupuri de acţionari care doresc să preia conducerea SIF Moldova. Vom vedea mâine (n.r. astăzi) cine câştigă", ne-a spus un acţionar.

AGOA se va ţine, astăzi, indiferent de prezenţă, iar Adunarea generală extraordinară a acţionarilor (AGEA) va avea nevoie de un cvorum de 50%, la a doua convocare.

Pe lângă alegeri, la AGOA, acţionarii vor mai dezbate şi raportul anual pe 2012 şi repartizarea de dividende, în timp ce, dacă AGEA se va întruni, va discuta răscumpărarea unui pachet de până la 10% din acţiunile societăţii şi modificarea actului constitutiv, în vederea reducerii cerinţelor de cvorum.

Propunerea CA este aprobarea unui dividend brut pe acţiune de 0,17 lei, în timp ce un grup de acţionari a propus ca dividendul să fie de 0,24 lei.

Motivaţia deciziei CNVM

CNVM a publicat aseară, în jurul orei 22, un atestat prin care ia act de faptul că grupul de acţionari format din Horia Ciorcilă, Simona Ciorcilă, Maria Mates, Andrei Dudoiu, Nevenca Doca, Simona Sopon, Luminiţa Runcan, Fondurile BT Invest1, FDI BT Maxim (concertaţi cu Banca Transilvania), împreună cu Wood & Company Financial Services Praga acţionează în mod concertat, deţinând împreună 9,80% din capitalul social al SIF Moldova, depăşind astfel limita de deţinere de 5% din capitalul social.

Comisia a avut în vedere următoarele:

- în data de 08.03.2013 a avut loc o tranzacţie derulată pe piaţa DEAL a BVB cu un pachet de acţiuni reprezentand 4,91% din capitalul social al SIF MOLDOVA între Banca Transilvania

(vânzător) şi Wood & Company Financial Services Praga (cumpărător),

- în data de 08.03.2013, Banca Transilvania a achizitionat de la Wood & Company Financial Services Praga un numar de 25.500 warrante, având ca activ suport 4,91% din capitalul social al SIF MOLDOVA SA,

- Wood & Company Financial Services Praga a precizat faptul că sumele utilizate pentru achiziţionarea pachetului de acţiuni SIF2 de piaţa DEAL a BVB au rezultat din vânzarea warrantelor către Banca Transilvania,

- specificaţiile instrumentului financiar "EUR CALL WARRANT ON SIF MOLDOVA SA" în ceea ce priveşte preţul de exercitare, precum şi condiţiile de exercitare ale respectivului instrument financiar.

Astfel, "rezultă că sunt incidente prevederile art. 2 alin. (3) lit. e) din Regulamentul CNVM nr. 1/2006 în ceea ce priveşte acţiunea concertată între Wood & Company Financial Services Praga şi

Banca Transilvania", potrivit CNVM.

Totodată, Banca Transilvania este prezumată că acţionează concertat cu Horia Ciorcilă, Simona Ciorcilă, Maria Mates, Andrei Dudoiu, Nevenca Doca, Simona Sopon, Luminiţa Runcan, Fondurile BT Invest1, FDI BT Maxim, administrate de SAI BT ASSET MANAGEMENT, în considerarea următoarelor aspecte:

- Banca Transilvania deţine 80% din capitalul social al SAI BT ASSET MANAGEMENT şi este, în acelaşi timp, un investitor semnificativ în cele două fonduri, administrate de SAI BT ASSET MANAGEMENT,

- persoane fizice din cadrul grupului de mai sus exercită funcţii de conducere în cadrul Băncii Transilvania şi al unor societăţi controlate de aceasta;

- persoane fizice din cadrul grupului de mai sus sunt persoane implicate cu persoanele fizice care exercită funcţii de conducere în cadrul Băncii Transilvania şi al unor societăţi controlate

de aceasta.

CNVM a dispus ca SIF Moldova şi Depozitarul Central să suspende drepturile de vot aferente deţinerii de peste 5%, în cazul acţionarilor concertaţi, pentru Adunarea generală de astăzi. Aceştia din urmă au obligaţia ca, în trei luni de zile, să se încadreze în limita legală de deţinere.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. mai dam refresh la acest articol?urmeaza alte updat-uri sau s-a terminat?cit e dividentul?

    De ce ati sters comentariile postate pana aseara, ora 23?? Asa ati primit ordin? Nu aveau nimic obscen sau injurios in ele!

    In schimb erau postate de oameni care au fost in sala si care stiau ce vorbesc... 

    Daca privim cu atentie ceea ce s-a intamplat ieri la Bacau trebuie sa recunoastem ca "grupul Rotaru+Juravle" cam sunt la furat. Juravle statea ca un soricel prin colturi, isi trimetea gealatzii la microfon sa zbiere si sa faca agitatie (aiurea, fara substanta) si apoi se intalnea cu ei in holul din fata salii ca sa faca schimb de pareri sau ca sa hotarasca peste cate minute sa dau in stamba din nou.

    Grupul Rotaru e cam jalnic (departe de imaginea de supermeni si superoame apropo de Diana Le Bomin), au facut ei ceva agitatie printr-un mosh inalt, cu turul pantalonilor pan-la genunchi, care bea bere cu kila, se clatina pe picioare si se trezea vorbind aiurea - total neprofesionist!!! Asa vrea Grupul Rotaru sa-si impuna vointa la un SIF??? Hai ca-i de cascadorii rasului...  

    1. Comentariile de ieri sunt la editia de ieri

    Dupa cum spuneam si acum ceva timp: cateii latra, ursii intotdeauna vor trece !!..

    Publicati ce dividend s-a aprobat;e o informative mult mai importanta decat zarva si alte dispute care au avut loc.

    1. Dividend 2,14lei/act, asa cum au vrut actionarii "destepti". Da' daca chiar erau destepti (si nu friptangii si pusi pe dat tunuri, cum sunt de fapt) le lasau si celor din SIF2 bani ca sa poata derula investitii si sa mai dea si la anu' un dividend de bun-simt. Asa vor fi nevoiti sa "vanda din casa".

      dividend 0,24 lei/act, randam dividend=15%

      mult peste depozitele bancare 

      Ai dreptate Ramona, scrisesem gresit (as fi vrut eu sa fie 2,...).

      Insa la randament e discutabil, functie de data la care consideri pretul actiunii. 

    Cei. Are stiti mai mjlte sau ati fost acolo va rog dati-ne mai multe detalii caci nu se gasestd informatii nicaieri in presa decit ca au intrat 2 oameni de la bt in ca

    1. Daca știai sa cauti si sa citesti, găseai o mulțime de informații. Chiar mai sus s-a detaliat exact ce se întâmpla in cadrul AGA... CA format din : Ceocea, Doros, Ciorcila, Hanga, Hrebenciuc Jr, Iancu, Radu Octavian. Ultimii doi aleși in turul doi ptr ca nu au adunat din primul tur 50%. In prima ședința de CA s-au ales președintele si vicele. Costel Ceocea președinte. Nu i-au "ieșit" tradarile de la ceas tainic si târziu din noapte "junelui".

      multumesc pt informatii.de exemplu nu gasesti nicaieri in presa cit dividend s-a votat.trebuie sa aflu de aici din subsolul unui articol si Acela sris de oameni normali si nu jurnalisti...caci jurnalistii de spun doar cita prostime s-a uitat aseara la dansez pt tine si ce-o mai zis becalii

      nu sunt la current cu poreclele .cine este junele?ce au propus ca ca o sa faca...caci din ceea ce se aproba..vezi dividentul ...nu se prea vrea dezvoltarea sifului ci vinzarea activelor.poate cei de la sif 1 sa reuseasca.daca o sa reuseasca cred ca 50 % din actionarii sif 2 o sa migreze acolo.

      "Junele" este Claudiu. S-a aprobat dividendul cel mai mare, propus de sora lui Rotaru, Diana; era de așteptat, dat fiind faptul ca pana si oameni de piața, atunci când erau întrebati ce dvd votează spuneau: "Cel mai mare, am nevoie de bani, ii vreau la mine-n buzunar !" Super "profesioniști" ce sa mai spui ! Daca oameni care se vor profesioniști gândesc așa, ce pretenții sa ai la grupul Rotaru, care evident ca era pus pe capatuiala... Singurii cărora chiar le-a pasat de cash-ul care rămâne in SIF au fost acționarii institutionali cu detineri semnificative (TLV, etc). Putini stiu ca in spatele lui Rotaru este un om din piața care conduce SVM-ul cu cea mai mare cota de piața... S-a votat implementarea Codului de Guvernanta Corporatista, s-au aprobat sit financiare anuale, fiind AGA de bilant, s-a acceptat strategia de modificare a structurii portofoliului, remuneratiile administratorilor, etc. E evident ca rămânând fără cash, vor fi nevoiți sa vândă din active din nou... In orice caz, a fost un circ ieftin făcut de grupul de "revoluționari"... Ca într-o piesa de Caragiale.. Iar avocatelul care le-a reprezentat interesele ( f bun profesionist, ce-i drept) a luat bani grei ptr toată treaba asta, mai ales ca stia f bine ca legea nu e de partea lui, iar "portitele" pe care l caută, îl puteau ajuta doar daca avea de-a face cu oameni "săraci cu duhul"...

      stiti cumva si ce profit si-au bugetat?

      Dividendul este de 0,24 lei/actiune asa cum au scris cei de mai sus. Am vazut tarziu comentatiile dvs si deja raspunsesera alti cititori, asa ca nu am mai facut update. Toate informatiile se vor regasi luni, intr-un articol detaliat. Cat despre dansez sau becali, imi pare rau, aseara, pana spre miezul noptii, eram pe drum spre bucuresti... Veneam de la bacau, de unde am relatat toata ziua tot ce este scris mai sus. Multumesc!

      imi cer scuze...chiar va apreciez si citesc toate articolele pe care le srieti si va multumesc pt ele.sunteti o prefesionista si ziarul bursa de asemenea..ma refeream la resstul presei asa zisa economica apropos de dansez pt tine si becali.

      In regula! Informatiile care au mai fost solicitate aici sunt foarte detaliate si le vom afla probabil din raportul curent de luni.

      Profit brut, înainte de impozitare de minim 101 mil lei. Insa asta in situația in care era votat dividendul propus de CA. In situația in care s-a votat dividendul propus de Rotaru, in mod cert ca lipsa de cash realizat din profitul anului trecut va avea impact si asupra rezultatelor previzionate ptr anul 2013. Dna Adina Ardeleanu a scris despre ce se vrea sa se citească... Încet, încet, si ziarul Bursa se transforma in tabloid.. Dar nu orice fel de ziar de tip tabloid, ci unul care relatează informații "picante" din lumea financiară... Scrie si dumneaei despre ce poate sa vândă si despre ce dorește piața acestui ziar.. Ca drumul Bacău - București nu e așa anevoios... Eu l-am parcurs si zilnic o buna bucata de timp si nu-mi găseam scuza asta drept justificare a faptului ca nu am relatat o informație de extrema importanta...

      In regula! Informatiile care au mai fost solicitate aici sunt foarte detaliate si le vom afla probabil din raportul curent de luni.

      Ok!

      ce impresie v-a lasat noul c.a?aveti incredere in ei?mie personal im place ca intrat catalin iancu prin prisma a ceea ce doreste sa faca...

      Practic, sigurii care au rămas din mandatul trecut sunt conducătorii efectivi... De vedere acesta de vedere, eu cred ca era momentul ca "vechiul staff" neexecutiv sa lase loc altora... Bine de știut ca Iancu Catalin este dintre oamenii lui Rotaru ( scuzati-mi limbajul mai puțin academic). Practic, in negocierile de culise singurul loc obținut de ei a fost ptr Iancu. Jr. a mers la dublu, chiar daca a fost propus de Diana. Eu personal nu-l cunosc pe acest băiat, insa am înțeles ca e școlit pe-afara, vb vreo 4 limbi străine si pare capabil. Insa mai stiu si latura cealaltă, in care se Visa președinte si si-ar fi vândut si sufletul ptr a mai câștiga voturi... Daca majoritatea care îl susține e pusă pe capatuiala, oricate ar vrea el sa facă, tot directivele primite de la "mai mari" trebuie sa le respecte. Stiu ca asta conteaza cel mai puțin, insa, merita menționat si faptul ca, ieri, la AGA, a avut o ținuta mai degrabă potrivită ptr Las Vegas sau Monaco, decât ptr cadrul extrem de formal al unei Adunări Generale..

      Noul CA va fi greu de condus astfel incat sa ia cele mai bune hotarari pentru SIF si nu pentru interesele unora. Bine ca a iesit Presedinte Ceocea, s-a vazut ca are structura solida de conducator adevarat. Cine a fost in sala si-a dat seama ca daca nu era el sedinta se ducea naibii.

      Zicea bine cineva mai sus ca "juniorului Doros" nu i-au iesit tradarile si foarte bine ca s-a intamplat asa. Doros nu are stofa de conducator, el stie doar sa faca trafic cu informatii din piata si sa-l "sape" pe Ceocea din toate pozitiile. In ultimele luni "a sapat" mai ceva decat canalul Dunare-Marea Neagra, a promis orice i-au cerut cele 2 grupuri de actionari mai puternici, si-a pus poalele-n cap oricui voia sa-l vizioneze. Asta nu merita nici vice sa iasa... 

      Cat despre ceilalti membri CA sa zicem ca 3 (Ciorcila, Hanga, Iancu) sunt din domeniu si daca au si buna-credinta (oare au?) ar trebui sa-l ajute pe Ceocea sa faca profit bun si-n 2013 chiar daca sif-ul nu mai are bani de investitii. Daca esti profesionist adevarat te descurci si in conditiile astea.

      Cat despre HrebeJr. si Radu ei cam sunt de umplutura acolo. 

      Susțin si ma bucur ptr realizarea TLV, doi oameni de piața f capabili care chiar nu au in plan o lichidare contrata. Practic, prin distribuirea a tot profitul obținut in exercitiul financiar precedent, an de an, la asta se ajunge, la lichidarea controlată. Despre Octavian Radu nu ma pot pronunta deoarece nu au suficiente cunostinte/informații.

      Claudiu este un alunecos care ar da orice sa fie președinte. Tot din cauza lui + Chetreanu s-a forțat stabilirea concertarii TLV/Wood.. Printr-un calcul simplu, procentele lui Ceocea +5 % (TLV & Wood) = rezultatul just care ar fi trebuit sa fie. Claudiu a avut insa voturi si de la Rotaru, tocmai ptr ca ridicat poale in cap si acolo. Ce uita el este ca mai sunt destui oameni cu greutate in piața care stiu pe cine sa aleagă. Cine a trădat o data, o va mai face si a doua oară in mod cert ( daca i se mai da ocazia). Costel Ceocea se bucura de susținerea oamenilor cu adevărat profesioniști. Si cu majoritatea in CA el e greu de inlaturat. Claudiu inițial nici nu trebuia sa mai fie acum, si de la aflarea acestei vesti a luat-o razna si mai tare, mergând singur, ca o curtezana despletita, la oricine era dispus sa-l primeasca/asculte. Lucrurile astea nu se fac prietene!! Si nu cred ca vei functiona așa multă vreme !

      Ce spui tu e foaaarte interesant - deci concertarea de peste noapte a aparut pentru ca Doros si-a bagat coada. Incep sa se lege niste lucruri.

      Chestia ca Doros nici nu mai trebuia sa fie executiv o auzisem si eu (cam acum 2-3 saptamani) si la fel stiu ca s-a dus exact "ca o curtezana despletita" si disperata pe la toate grupurile si le-a promis ca face ORICE daca este executiv si mai ales presedinte. In plus s-a laudat (la cine a vrut sa-l asculte) cu lucruri facute de Ceocea in sif (asta seamana cu decadere...).

      Eu am fost si joi si vineri la Bacau si Doros era radios si vesel de ziceai ca a gasit o comoara. Doar vineri, cand s-a intors noul CA de la prima sedinta in care s-a ales presedintele, era cam verde-verde-verde. Isi strangea hartiile de pe masa de sedinta si avea buzele stranse si maxilarul inclestat - el se si visa presedinte... Gretzos! 

      Interesant si probabil extrem de fructuos ar fi sa vb pe privat. Si eu am fost joi/vineri la Bacău. Iar Claudiu nu stia pe lângă cine sa se mai gudure.. Si într-adevăr era f fericit. Iar joi noaptea le-a făcut o vizita si celor cazati "pe deal". Ma repet, f interesant ar fi sa vb pe privat.

      Revolutie !! Asta era cuvântul "magic" pe care îl folosea.. Ca el face revoluție.. F urat !! Imi permit sa te întreb, deși nu stiu cat e de bine sa te întreb aici, cum D-zeu l-ai văzut in sala de ședința ? Vb cu cineva din CA ? Poate ne cunoaștem si habar n-avem..!

      Ma refer la sala de sedinta AGA nu la cea in care au tinut CA-ul cu alegerea presedintelui. Cand s-a intors de la alegerea presedintelui (si stia ca a luat-o in bratze foarte tare, dupa ce 2 zile ranjise cu gura pana la urechi) era verde-verde-foarte verde.

      Ce zicea Doros ca face?? Revolutie?? Ha, e tare asta. El se invarte cu muschii incordati (ce-i drept ca nu prea are muschi, e cam flescait) si face ca turbatu' la angajatii de la sif, se umfla-n pene fata de cei din piata, promite orice daca are un interes (da' de regula isi cam uita cuvantu), nu a venit cu nicio idee noua (asta e sigur), crede ca are creierul mai umflat ca altii (dar iluzii din astea au mai avut unii si nu i-a crezut nimeni) insa de aici si pana a fi capabil sa faca "revolutie" e deosebire ca intre Atlantic si Snagov.

      Cum vrei sa vorbim? 

      anca002@yahoo.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7110
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3354
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9529
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.1947

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb