ALEGERI SUA: Joe Biden îl numeşte pe Ron Klain şef de personal şi asistent al preşedintelui SUA

G.U.
Internaţional / 12 noiembrie 2020

Joe Biden îl numeşte pe Ron Klain şef de personal şi asistent al preşedintelui SUA

Preşedintele ales al SUA Joe Biden l-a numit miercuri pe Ron Klain, un important oficial democrat, şef de personal şi asistent al preşedintelui, transmite astăzi Reuters.

Ron Klain este unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Joe Biden. El şi-a început activitatea pentru Partidul Democrat în 1989.

Ron Klain a fost un critic acerb al modului în care preşedintele republican Donald Trump a gestionat pandemia noului coronavirus. Este de aşteptat ca noul şef de personal să fie o figură-cheie în răspunsul pe care Joe Biden îl va aduce crizei sanitare pe care o traversează America.

În 2014, preşedintele democrat Barack Obama l-a însărcinat pe Ron Klain să gestioneze ameninţarea unui virus letal, notează Reuters. Obama l-a numit pe Klain coordonatorul Casei Albe pentru Ebola.

"Ron a fost de nepreţuit pentru mine de-a lungul multor anilor în care am lucrat împreună, inclusiv în timp ce am salvat economia americană de una dintre cele mai grave recesiuni din istoria noastră în 2009", a precizat Joe Biden despre Klain, care i-a fost şef de cabinet în perioada în care a deţinut funcţia de vice-preşedinte al SUA.

"Experienţa îndelungată şi diversă a lui Ron Klain şi capacitatea de a colabora cu oameni din tot spectrul politic este exact ceea ce am nevoie pentru un şef de personal la Casa Albă când ne confruntăm cu acest moment de criză şi aducem ţara din nou împreună", a adăugat preşedintele ales al SUA.

Ron Klain, a declarat: ''Este onoarea unei vieţi să îl servesc pe preşedintele ales Joe Biden.''

Preşedintele democrat Barack Obama l-a însărcinat la un moment dat pe Ron Klain să gestioneze ameninţarea unui virus letal, aminteşte Reuters. În 2014, Obama l-a numit pe Klain coordonatorul Casei Albe pentru Ebola, după ce un focar apărut în Africa de Vest a ucis mii de persoane în întreaga lume. În total, doar 11 persoane au fost tratate în SUA pentru acest virus şi două au murit.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. In ce calitate l-a numit? Biden nu a fost validat oficial ca președinte, dar poate să-și aleagă locotenenții globalismului la o bere.

    America a decazut foarte mult , este putreda pe dinauntru. Alegeri fraudate, presedintele ales e pe moarte.... Democratia a luat sfarsit in America si incepe comunismul copiat din China..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb