ALEXANDRU RAFILA: "Există o variantă tehnică privind certificatul digital COVID"

G.B
Miscellanea / 16 decembrie 2021

Alexandru Rafila

Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat ieri că există o variantă tehnică privind certificatul digital COVID, la nivelul Institutului Naţional de Sănătate Publică, potrivit Agerpres.

El a menţionat că această variantă va fi dezbătută în cadrul coaliţiei, urmând să fie luată o decizie politică. Rafila a apreciat că documentul ar trebui să devină operaţional înainte să existe "o creştere abruptă a numărului de cazuri".

În contextul în care în ţara noastră a fost confirmat primul caz de infectare cu Omicron la o persoană care nu a călătorit în afara ţării, ministrul Sănătăţii a precizat că măsurile adoptate vizează mai degrabă "frânarea", "întârzierea" răspândirii acestei variante.

El a reamintit că, potrivit punctului de vedere al OMS, vaccinarea, ca unică măsură, nu este suficientă în combaterea pandemiei şi că sunt necesare şi alte măsuri pentru a încetini transmiterea SARS-CoV-2.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Păduchele ăsta perfid distruge tot cu certificatul nazist.

    Treaba ar putea să fie simplă: încurajezi vaccinarea (în special a celor vârstnici/vulnerabili). Îi lași în pace pe cei care NU doresc să se vaccineze! Vaccinarea NU impiedică îmbolnărirea și NU împiedică transmiterea bolii. 

    Prin implementarea certificatului nazist, șobolanii ăștia distrug economia și îndatorează România! 

    Băi șobolanilor PSD, PNL, USR, UMDR ... toate discuțiile și potențiala aplicare a certificatului NAZIST taie probabil 2-3% din creșterea economică potențială: oamenii nu mai consumă, unii nu vor mai munci, alții obligați să se vaccineze, nu vor mai avea motivație, randament și la un moment dat vor face salam din voi!

    1. "Băi șobolanilor PSD, PNL, USR, UMDR ... toate discuțiile și potențiala aplicare a certificatului NAZIST taie probabil 2-3% din creșterea economică potențială: oamenii nu mai consumă, unii nu vor mai munci, alții obligați să se vaccineze, nu vor mai avea motivație, randament și la un moment dat vor face salam din voi!"

      da, asa e , ai pus punctul pe "i " !  

      faptul ca ne streseaza cu vaccinurile lor anti-covid CARE NU FUNCTIONEAZA BA CHIAR NE FAC RAU si cu certificatul lor verde de controlat oamenii conduce la franarea accelerata a economiei.  

      sunt idioti... sau rau-voitori!  

      Total rău voitori. O fostă celebră jurnalistă de la A3, ajunsă europarlamentar susținea că trebuie să înțelegem că în 95% din Europa a fost implementat certificatul verde la locul de muncă care ,,este valabil până când lumea se v..." apoi s-a corectat ,,până când se v...a termina situația asta". Cum situația nu se va termina niciodată (nici măcar după reducerea populației la 10%) este clar că acestor slugi criminale care ne conduc li se rupe în 14 de creșterea economică potențială. Ei vă vor morți și îngropați, iar teritoriul urmează să fie repopulat cu africani și asiatici, mult mai ascultători și mai obedienți față de dictatură. Miza este genocidul!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb