ALFRED SIMONIS, DUPĂ SCANDALUL DE LA ALEGERILE PNL TIMIŞOARA: ''Caragiale ar fi cu siguranţă invidios''

D.Ţ.
Politică / 3 iulie 2021

''Caragiale ar fi cu siguranţă invidios''

Referindu-se la scandalul de la alegerile PNL Timişoara, preşedintele PSD Timiş şi lider al deputaţilor social-democraţi, Alfres Simonis este de părere că este jenant pentru un preşedinte de partid şi chiar de Consiliu Judeţean să fie huiduit de proprii colegi şi că vorbele grele aruncate de cele două tabere discerditează PNL, relatează News.ro.

Alfred Simonis a scris pe Facebook: "De mult nu am mai avut în politica românească scene tragi-comice ca astăzi, la tentativa de conferinţă municipală a PNL Timişoara. Firme de paza, cefe late, poliţie, îmbrânceli, huiduieli, zeci de oameni ţinuţi afară în ploaie - aşa a arătat jalnicul spectacol servit de liberalii din Timiş. Caragiale ar fi cu siguranţă invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol grotescul personajelor sale. Filmările de la faţa locului te duc cu gândul la birtul din Dudeştii Noi (localitate din care provine liderul interimar al PNL Timiş, Alin Nica - n.r.) sau la o încăierare între nuntaşi băuţi la o sală de evenimente din Sânnicolaul Mare şi nicidecum la un eveniment public, desfăşurat în cel mai civilizat oraş al ţării".

Liderul social-democrat din Timiş a mai arătat că nu îl bucură "circul" din PNL Timişoara pentru că în politică este nevoie de interlocutori serioşi şi responsabili.

Simonis a mai scris: "Nu ne bucură circul de la PNL Timişoara, pentru că în politică este nevoie de interlocutori serioşi şi responsabili, chiar dacă sunt adversari ideologici. Este jenant pentru un lider de partid, ditamai preşedintele de Consiliu Judeţean, să fie huiduit la scenă deschisă de colegii de partid, să fie considerat hoţ şi să i se ceară demisia! Vorbele grele aruncate in spaţiul public de cele două tabere din PNL discreditează pe termen lung acest partid în Timişoara şi ne dezvăluie nişte lideri infantili, incapabili să fie credibili măcar in faţa propriilor colegi, căci despre performanţe administrative nu cred că are rost să mai vorbim!".

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara au fost programate sâmbătă, însă taberele celor doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără, nu s-au înţeles din cauza numărului delegaţilor prezenţi. Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica a anunţat că suspendă alegerile şi a părăsit sala alături de susţinătorii lui Cosmin Tabără. În sală au rămas, totuşi, susţinătorii lui Raul Ambruş care au format o nouă comisie de alegeri şi astfel l-au ales pe Ambruş lider al PNL Timişoara.

Alin Nica a declarat că vor urma măsuri de sancţionare în filială, chiar excluderi din partid, după scandalul de la conferinţa de alegeri a PNLTimişoara. Nica a mai anunţat că va face şi plângeri penale după ce a dispărut inclusiv ştampila partidului.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Cred ca I.L.Caragiale ar rade cu gura pana la urechi de voi PSDistii dupa ce frantuzoaica CLOTILDE isi bate joc de romani si voi stati linistiti si rontaiti salariile babane pe care le primiti de la amaratii pe umerii carora plangeti voi.Pai a fost dovedit faptul ca CLOTILDE a fost instalata primar in locul primarului PSD prin FURT si voi PSDistii va faceti ca ploua si veniti sa radeti de PNL. Pai daca Tudorache FURA voturi,ereati la PUSCARIE toti PSDistii. Asa ca romanii ,sau lamurit si cu voi. SUNTETI niste SALTIMBANCI care plangeti pe umerii romanilor dar cred ca aveti si voi mainile pana la COT in MIEREA din bugetul Romaniei la intelegere cu IOHANNIS,ORBAN,CATU,BARNA si CIOLOS. Asa ca toti sunteti niste HOTI.!

    1. Si ce vreti sa faca psd isti cei care ati votat asemenea nemernici iesiti in strada si spunetile sa plece acasa ca au nenorocit tara,

      lumea nu iese in strada pentru ca psd si pdl si usr aceiasi mizerie ! psd si pdl se rotesc de 30 la putere si uite unde sintem !

      Ce sa faca PSDistii.? Pai PSD se declara cel mai mare partid din Romania si in loc sa scoata in strada sute de mii de votanti si membrii PSD,asa cum faceau GUNOAIELE din PNL si USR-PLUS atunci cand erea PSD la guvernare,ei se joaca de-a MOTIUNILE nu.Insa CIOLACU si DANCU,sunt niste SALTIMBANCI care asculta de TIMMERMMANS,CIOLACU,pentru ca sa fie el apreciat in randul SOCIALISTILOR EUROPENI iar DANCU de SRI,pentru a nu il supara pe IOHANNIS.Asta este actualul PSD,un partid de TRADATORI si de RAME,care se bucura ca DRAGNEA este la PUSCARIE. Indiferent de greselile pe care le-a facut DRAGNEA,a fost si este un PATRIOT si este la PUSCARIE pentru ca s-a opus ca BOGATIILE Romaniei sa fie date pe gratis strainilor.Deasemenea,PSDul condus de DRAGNEA a ridicat PIBul ROMANIEI inca o data fata de cel care erea atunci,a marit SALARIILE si PENSIILE si a redus sute de TAXE.Actuala conducere a PSD,a adus la PUTERE PNL si a dus PSD in OPOZITIE,pentru ca actualii lui conducatori sa isi RONTAIE linistiti salariile BABANE. RUSINE LINGAILOR.!

      Cine dadea mu.e psd ului, unde sunt acum sau savureaza mu.a luata de la pnl usr

    vorba era

    CIRC SI PAINE

    e numai circ! :) 

    Uitandu-ma atent la poza lui Simonis ( nu-mi place acest personaj), mă gândesc că timisorenii sunt restanti la capitolul oameni politici valoroși! Chiar ar trebui studiat acest aspect .

    1. Voua va place cineva,sau va plac aia care va mint frumos ,in ultimii 4 ani asta ati avut circ,minciuni ,manipulari

    ocupatia principala a psd , copiata de la lingurarul sef , este sa arate cu degetul si sa barfeasca ca o tzatza pe marginea santului , vorbiti mult si faceti nimic .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb