ALIN STOICA: "Aceste proteste au fost organizate de un anumit partid şi un lider al acelui partid"

A.P.
Politică / 30 martie 2021

"Aceste proteste au fost organizate de un anumit partid şi un lider al acelui partid"

Prefectul Capitalei Alin Stoica a precizat marţi că protestele faţă de restricţiile pentru combaterea pandemiei au fost organizate de un anumit partid şi de un lider al acelui partid. Şeful Jandarmeriei, Ionel Stegăroiu a vorbit, referindu-se la violenţele din centrul Capitalei, despre "aşa-zişii lideri informali ai protestelor", fără a da nume, subliniind însă că la finalul investigaţiilor vor putea fi oferite mai multe detalii, scrie news.ro.

"Aceste proteste au fost organizate de un anumit partid şi un lider al acelui partid", a declarat prefectul Capiltalei Alin Stoica.

În legătură cu faptul că protestatarii nu au purtat mască, el a subliniat că "oamenii care nu respectă regulile, o minoritate, nu le respectă indiferent că vin sau nu la protest" şi a admis că este posibil să fie răspândit mai mult virusul.

"Facem apel la conformarea voluntară", a afirmat prefectul.

Şeful Jandarmeriei Capitalei, colonelul Ion Stegăroiu, a adăugat: "Vizionăm înregistrările video de la Piaţa Unirii pentru a stabili implicarea celor care au fost la locul evenimentului".

El s-a referit la "aşa-zişii lideri informali ai protestelor."

"Nu pot să dau nume, dar dacă va fi nevoie, putem da detalii după ce terminăm investigaţia", a subliniat reprezentantul jandarmeriei, care a adăugat că autorităţile nu deţin pentru moment informaţii legate de caracterul spontan sau premeditat al manifestaţiilor.

El a declarat că nu există o cifră exactă a numărului de participanţi, esdtimându-l la peste 1.500 de persoane.

"Avem permanent dispozitive în Bucureşti pe care le mutăm la nevoile operative care apar. Suntem pregătiţi şi pentru seara asta. Nu merge la misiuni cu scopul de a provoca sau incita la anumite acte de violenţă, mergem acolo pentru siguranţa participanţilor", a declarat şeful Jandarmeriei Capitalei.

El s-a referit şi la cazul unui bărbat ridicat de jandarmi la Universitate, la începutul protestelor de luni, afirmând că acesta a refuzat să se legitimeze, nu purta mască şi e cercetat pentru ultraj, te decizia în ceea ce-l priveşte revenind organelor de anchetă.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. ... a explodat... cât mai multe replici în viitorul apropiat și infinit ....

    Dupa ce ati impus toate restrictiile naziste , populatiei, sa vii acum si sa acuzi singurul partid adevarat de opozitie, si eventual, sa pui slugile din Politie si Justitie, ca sa-i ancheteze si sa-i pedepseasca pe membrii acelui partid, in situatia de tensiune maxima care exista astazi in Romania, echivaleaza practic cu inceputul revoltelor, gherilelor urbane si apoi, al Revolutiei!

    1. N-ai reusit sa depasesti gandirea de gaga :restrictii naziste , singurul partid de opozitie , etc. Nu te jeneaza prostia permanenta? Lasa forumul liber de infectiile pe care le clocesti ; sau poate esti platit? Tensiunea maxima va face sa vandalizati ? O mana de insi , dupa cate se vad din imagini cu muschii cat painea si mintea cat chifla , striga libertate Stiu oare ce-i asta , sau carciuma e maximul ce -si pot permite ? . Uitate la ei , si ultima carte citita a fost din pachetul de carti ...de joc . Iar tu , pune mana sa citesi 'Ciuma ' poate vei intelege cum se judeca in timp de restriste .

      Ma-ta si-a dat vreodata seama, la ce catastrofa si nulitate umana a dat nastere? Banuiesc ca nu, pt ca altfel te-ar fi avortat de indata!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb