ALINA GORGHIU:  Nu am să accept ca momente extrem de întunecate din istoria umanităţii să fie folosite de PSD

D.B.
Politică / 18 noiembrie 2019

Alina Gorghiu (sursă foto: Twitter)

Alina Gorghiu (sursă foto: Twitter)

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, critică în termeni duri declaraţiile şefului de campanie al Vioricăi Dăncilă, Olguţa Vasilescu, care a afirmat că "domnul Klaus se vede deja şef de lagăr de concentrare", spunând că este "de jenă" ca evenimente precum Holocaustul să fie folosite în scop electoral.

"Derapajele şi fake news-urile vin zilnic de la PSD. Aşa ştiu ei să facă campanie, să mintă, să exploateze fricile tuturor din societate, să ţină electoratul captiv prin ameninţări şi discurs agresiv. Nu am să accept, nici eu, nici colegii mei ca momente extrem de întunecate din istoria umanităţii să fie folosite de habarniştii din PSD, ca Olguţa Vasilescu, pentru a genera frică. Vă rog să le spuneţi tuturor că PSD este ruşine pentru o ţară europeană. Ceea ce face PSD în aceste zile este de jenă", a afirmat Alina Gorghiu, luni seară, în discursul ţinut la un miting electoral la Ploieşti.

Gorghiu a spus că PNL "nu se vaită, ci face", arătând că liberalii nu vor tăia pensii, nu vor reduce salarii, vor construi spitalele promise de PSD pe hârtie.

Liderul liberal s-a referit şi la Viorica Dăncilă, despre care spune că "a ajuns să vorbească despre ce este demn".

Ea a spus că "orice vot lipsă pentru PNL înseamnă un vot pentru renaşterea PSD".

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Papusa mica si sexoasa, nu te-a luat de ochi cand presedintele a zis ca e in razboi cu cateva milioane de cetateni romani? Razboiul e cu morti si raniti. Si razboaiele sunt momente extrem de intunecate din istoria omenirii. Hai, sictir, madam Gorghiu!

    Cam asa este si administrata in UE , ca un lagar de concentrare pentru romani saraci si nu se poate trai din cauza teroristilor din politica .

    E de ajuns privirea aceea rece si pozitia usor data pe spate cu barbia inainte, cuvintele care suna metalic si imperativ ca sa simti un disconfort atunci cand il asculti pe presedintele Johannis cuvantand cum sa fie si ce va sa fie Romania sa.

    Pentru el, cetatenii nu exista: totul ori va fi al lui, ori nu va fi deloc. Si acum imi rasuna in urechi declaratia sa (facuta imediat dupa tragedia de la "Colectiv") - a trebuit sa moara oameni pentru ca guvernul Ponta sa cada. Ca atunci, simt si acum fiori pe sira spinarii. 

    De partea cealalta, fostul prim ministru, dna Dancila, isi inchipuie ca a fi femeie e suficient sa atragi voturi pentru ca femeia are un suflet sensibil, e intelegatoare si perseverenta si, in rest nu-ti mai trebuie nimic, pentru ca totul este scris pe hartie (scuze, pe promter). Din pacate draga doamna, in timpurile pe care le traim lupta pentru intaietate este mult mai accerba in toate mediile (politic, economic, resurse etc), decat pare la prima vedere. Sunt cateva calitati minime pentru un presedinte care va lipsesc; ca va lipsesc, n-ar fi chiar o tragedie daca v-ati dori sa le remediati. Dupa 9 ani la Brussels sa nu conversati intr-o limba straina internationala este incredibil, cand aveati la dispozitie inclusiv cursuri gratuite de invatare. In rest, lucrurile sunt mai greu de remediat insa cu efort si ambitia pe care ziceti ca o aveti, puteati sa le surmontati. Ceva imi scapa, insa este prima data dupa 1989 cand aud oameni spunand mirati ( prin magazine, asteptand la doctor, in mijloacele de transport in comun) ca nu stiu ce sa faca la vot, adica sa voteze cu cine? 

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb