Allview Solar Energy a început implementarea a două instalaţii fotovoltaice de 1,15 MWp pe clădirile unui renumit hypermarket din România

A.F.
Companii / 6 martie

Allview Solar Energy a început implementarea a două instalaţii fotovoltaice de 1,15 MWp pe clădirile unui renumit hypermarket din România

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul ALW şi deţinătoarea brandului Allview, anunţă începerea instalării a două centrale fotovoltaice pentru o companie multinaţională, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, contractul încheiat între cele două companii constă în prestarea tuturor serviciilor de proiectare şi executare a lucrărilor, inclusiv activităţi de inginerie, achiziţie de echipamente şi materiale, precum şi execuţia lucrărilor de construcţii şi montaj, pentru implementarea la cheie a instalaţiilor fotovoltaice. Centralele fotovoltaice vor avea o putere totală instalată de 1,15 MWp şi sunt implementate în două locaţii ale unui renumit hypermarket din România, în Baia Mare şi Satu Mare.

Prin acest proiect al diviziei Allview Solar Energy, Visual Fan îşi extinde portofoliul, îşi consolidează expertiza în domeniul energiei regenerabile şi demonstrează determinarea de a investi constant în creşterea companiei.

"Suntem încântaţi să anunţăm finalizarea cu succes a etapelor de proiectare şi achiziţie, precum şi începerea lucrărilor pentru acest proiect, care reprezintă o bornă importantă în evoluţia companiei noastre. Acest contract nu numai că ne consolidează poziţia pe piaţa energiei solare, dar confirmă şi strategia noastră de a investi în dezvoltarea continuă a companiei şi de a capitaliza expertiza echipei noastre. Suntem mândri să adăugăm acest proiect portofoliului nostru şi suntem pregătiţi să ne extindem în această industrie în anul 2024.", a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan.

Aceste proiecte de autoconsum sunt realizate exclusiv cu echipamente de înaltă calitate, provenite de la producători de renume din industria solară:

Panouri fotovoltaice Tier-1 Longi, distribuite eficient pe structurile de suport, pentru a minimiza pierderile de curent continuu şi a maximiza producţia de energie solară.

Invertoare Huawei, recunoscute pentru performanţă, fiabilitate şi eficienţă.

Structuri de susţinere K2 Germania, proiectate pentru a oferi stabilitate şi rezistenţă în faţa condiţiilor meteorologice variate. Aceste structuri includ elemente de lestare şi sunt dotate cu componente de protecţie pentru suprafaţa de montaj, menţinând integritatea membranei hidroizolatoare din PVC.

Staţii meteo care facilitează monitorizarea performanţei sistemului, optimizarea producţiei de energie şi reducerea costurilor operaţionale.

Sisteme avansate de monitorizare şi gestionare a invertoarelor, ce permit controlul comunicaţiilor şi înregistrarea datelor în timp real. Aceste informaţii sunt accesibile la orice moment şi de oriunde, permiţând utilizatorului să ia decizii informate privind eficienţa şi funcţionalitatea sistemului fotovoltaic.

Cabluri electrice de cupru, dimensionate corespunzător pentru a minimiza căderea de tensiune şi a menţine o temperatură de operare scăzută, contribuind astfel la prelungirea duratei de viaţă a conductorilor.

Tablouri electrice de curent alternativ şi continuu, echipate cu componente de înaltă calitate de la ABB, EATON, SCHRAK, SCHNEIDER, care garantează eficienţa şi siguranţa funcţionării sistemului.

Implementarea de o asemenea dimensiune, având ca beneficiar o companie multinaţională, reprezintă o bornă importantă în evoluţia companiei Visual Fan. Această iniţiativă demonstrează poziţia şi potenţialul companiei în industria energiei regenerabile şi susţine dezvoltarea şi consolidarea echipei la nivel local.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. sint pe drumul cel bun. este bine ca au facut trecerea asta si spre energia verde.

    Uite ca Simtel nu mai sint singurii...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb