Alpha Bank Romania lansează serviciul Google Pay

J.P.
Bănci-Asigurări / 17 noiembrie 2020

Alpha Bank Romania lansează serviciul Google Pay

Alpha Bank Romania pune la dispoziţia clienţilor săi, posesori de carduri Visa, o nouă modalitate de plată utilizatorii de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, folosind serviciul Google Pay, conform unui comunicat trimis redacţiei.


Clienţii  Alpha Bank Romania utilizatori de smartphone-uri cu sistem de operare Android pot activa plata prin serviciul Google Pay actualizând aplicaţia Alpha e-statements din Google Play şi accesand Meniu- > secţiunea Portofoliu - > Carduri, unde pot selecta cardul Visa pe care doresc să îl înregistreze, fiind eligibile cardurile de credit sau de debit Visa active.


Pentru a plăti prin serviciul Google Pay este necesar doar să deschizi telefonul, să te autentifici prin metodele setate la nivelul dispozitivului, apoi să apropii smartphone-ul tău Android de terminalul POS.

Google Pay poate fi folosit oriunde în ţară sau în străinatate, online sau în orice  magazin care acceptă plata contactless, sau în aplicaţii mobile care acceptă Google Pay.

Serviciul Google Pay este gratuit prin înrolarea în aplicaţia Alpha e-statements şi necesită doar un card Visa emis de Alpha Bank şi un dispozitiv Android compatibil.

Clienţii Alpha Bank Romania care nu au Alpha e-statements activat, o pot face imediat şi gratuit în urma unui proces de înscriere online foarte simplu, urmând paşii de mai jos:

intri în aplicaţia de mobil pe care o poti descărca din magazinul Google Play; 

alegi opţiunea Înregistrare şi completezi formularul online (nume, prenume, CNP, CIF şi o adresa de e-mail validă);

accepţi Termenii şi condiţiile serviciului;

după ce primeşti emailul de activare, iţi activezi contul utilizând informaţiile şi instrucţiunile primite ;

te autentifici uşor, cu utilizator şi parolă;

"Ne bucurăm să adăugăm serviciul Google Pay în ecosistemul de plăţi al Alpha Bank Romania. Este încă un pas important pe care îl facem în procesul de digitalizare, accelerat şi de contextul actual pe care îl traversăm. Serviciile de plăţi mobile pe care le punem la dispoziţie clienţilor noştri vin în întâmpinarea nevoilor acestora, de a face plăţi rapide şi sigure, dar şi de a evita pe cat de mult posibil contactul fizic generat de plăţile cash sau

non contactless.", a declarat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Aria Retail, Alpha Bank Romania.

"Împreună cu Alpha Bank ne bucurăm să oferim deţinătorilor de carduri Visa un serviciu inovator de plăţi mobile, care completează oferta existentă a băncii şi creează noi modalităţi de plată pentru clienţi. Scopul nostru la Visa este să ne asigurăm că orice dispozitiv echipat cu NFC este un mediu sigur pentru plăţi şi, de aceea, lucrăm în mod constant la dezvoltarea de produse şi elemente de securitate, cum este tehnologia de tokenizare. În acest moment, peste 70% dintre cardurile Visa din România pot fi adăugate în Google Pay, oferind românilor o experienţă de plată sigură şi confortabilă.", a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb