Alstom câştigă un contract în valoare de 4 miliarde de euro în Germania, pentru furnizarea şi mentenanţa a 90 de trenuri suburbane pentru S-Bahn Köln

A.F.
Companii / 24 iulie

Alstom câştigă un contract în valoare de 4 miliarde de euro în Germania, pentru furnizarea şi mentenanţa a 90 de trenuri suburbane pentru S-Bahn Köln

Companiei Alstom, lider global în domeniul mobilităţii inteligente şi sustenabile, i-a fost atribuit un contract de furnizare a 90 de trenuri suburbane Adessia Stream către autorităţile locale de transport feroviar de călători go.Rheinland şi Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (VRR), pentru a fi utilizate în reţeaua S-Bahn Köln din Germania. Contractul include, de asemenea, un acord de servicii complete de mentenanţă pe termen lung, ceea ce înseamnă că Alstom îşi va asuma întreaga responsabilitate pentru mentenanţa trenurilor pe o perioadă de 34 de ani, conform unui comunicat remis redacţiei. Aceasta este cea mai mare comandă de până acum pentru Alstom în Germania, cu o valoare totală de peste 4 miliarde EUR.

Muslum Yakisan, preşedintele Alstom pentru regiunea DACH, a declarat: "Noua generaţie de vehicule pentru S-Bahn Köln va avea un impact decisiv asupra transportului public din regiune şi asupra peisajului urban pentru deceniile următoare. Alstom va furniza trenuri confortabile şi inovatoare, cu un nivel ridicat de experienţă pentru pasageri şi accent puternic pe accesibilitate. Suntem deosebit de încântaţi de faptul că VRR ne-a încredinţat nu numai livrarea vehiculelor, ci şi mentenanţa acestora pe parcursul întregului lor ciclu de viaţă."

"Am comandat un vehicul complet nou dezvoltat, care este adaptat la nevoile şi cerinţele speciale din regiunea noastră. Astfel, ridicăm flota S-Bahn la un nou nivel şi suntem deja nerăbdători să folosim trenurile", spune directorul general al go.Rheinland, Michael Vogel. Oliver Wittke, purtător de cuvânt al consiliului de administraţie la VRR, adaugă: "Atât aspectul exterior, cât şi cel interior al noilor trenuri S-Bahn ne vor ajuta să oferim pasagerilor servicii stabile şi de calitate superioară."

Există două versiuni ale trenului care vor fi livrate, în funcţie de partea de reţea în care vor fi exploatate. Versiunea mai scurtă are 9 vagoane şi o lungime de aproape 150 de metri, în timp ce versiunea mai lungă cuprinde 11 vagoane şi are o lungime de aproape 170 de metri. Trenul a fost dezvoltat pentru a răspunde cerinţelor pasagerilor care călătoresc atât pe distanţe scurte, cât şi pe distanţe lungi, ceea ce a condus la un amestec de module flexibile inovatoare care oferă cea mai bună combinaţie posibilă de locuri în picioare şi pe scaun. Versiunile scurtă şi lungă ale trenului oferă o capacitate totală de peste 1.150 şi, respectiv, 1.340 de locuri. Ambele versiuni au o viteză maximă de 140 km/h.

Pe lângă routerele Wi-Fi şi prizele de curent la care se aşteaptă pasagerii în present, trenurile Adessia Stream sunt dotate cu o gamă largă de caracteristici care contribuie la o experienţă de călătorie plăcută pentru toţi pasagerii. Aerul condiţionat puternic cu agenţi frigorifici ecologici pentru temperaturi cuprinse între -25 şi 45°C garantează o călătorie confortabilă în orice condiţii meteorologice, în timp ce ferestrele tratate special asigură o recepţie îmbunătăţită pentru dispozitivele personale de comunicare mobilă. Zonele multifuncţionale din fiecare vagon al trenului oferă spaţiu suficient pentru cărucioare şi biciclete. Fiecare capăt de vagon are o zonă dedicată scaunelor cu rotile şi este echipat cu o toaletă care este, de asemenea, potrivită pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Aceasta este prima dată în Germania când un tren S-Bahn este echipat cu toalete. Trenurile sunt echipate cu un sistem auditiv digital prin Bluetooth pentru pasagerii cu deficienţe de auz.

Responsabilitatea principală pentru dezvoltarea trenurilor revine uzinei Alstom din Hennigsdorf, Germania. Producţia vehiculelor va avea loc la uzina Alstom din Bautzen, Germania.

Mentenanţa noilor trenuri va fi efectuată în depourile moderne din regiunea Köln. În plus faţă de serviciile de mentenanţă preventivă şi corectivă, Alstom va efectua, de asemenea, mentenanţă predictivă pentru a creşte disponibilitatea vehiculelor, reducând în acelaşi timp costurile de întreţinere şi oferind economii semnificative pe întreaga durată de viaţă a trenurilor. Procesele de mentenanţă vor fi optimizate în mod continuu pe parcursul celor trei decenii ale acordului. La baza acestui lucru stă însuşi modul de proiectare a trenurilor, pentru a fi uşor de întreţinut şi optimizate pe întreaga lor durată de viaţă. Datorită acestor factori, Alstom a fost în măsură să prezinte cea mai competitivă ofertă de pe piaţă.

Trenurile suburbane Adessia sunt printre cele mai sustenabile mijloace de călătorie pentru oraşe şi suburbii. Gama largă de unităţi multiple şi vagoane cu podea înaltă este disponibilă în configuraţii cu un singur nivel sau supraetajate, potrivite pentru toate condiţiile climatice, pentru a circula cu viteze între 120-200 km/h pe reţele electrificate şi neelectrificate. În calitate de principal producător de trenuri suburbane cu peste 60 de ani de experienţă, Alstom se angajează să îmbunătăţească şi mai mult mobilitatea sustenabilă şi experienţa pasagerilor. Portofoliul impresionant de peste 40.000 de vagoane vândute în peste 60 de reţele de transport suburban din 15 ţări din Europa, Asia, Africa, America şi Australia permite celor peste 20 de milioane de pasageri să călătorească confortabil, sigur şi fiabil cu trenurile Adessia, în fiecare zi.

Alstom este lider de piaţă în domeniul serviciilor feroviare, susţinând clienţii pe întregul ciclu de viaţă al materialului rulant cu cel mai amplu portofoliu de soluţii de servicii. Serviciile de mentenanţă FlexCare Perform ale Alstom sunt adaptate nevoilor clienţilor şi cerinţelor operaţionale, de la asistenţă tehnică cu piese de schimb până la soluţii de mentenanţă complet externalizate. Alstom întreţine peste 35.500 de vehicule în întreaga lume şi este un partener de încredere pentru mentenanţa activelor feroviare Alstom şi non-Alstom.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb