Altex anunţă startul programului Rabla pentru Electrocasnice

S.B.
Companii / 23 iunie 2022

Altex anunţă startul programului Rabla pentru Electrocasnice

Altex a pregătit o gamă largă de produse şi oferte pentru toţi românii care s-au înscris în programul national Rabla pentru electrocasnice.

De mâine, 24 iunie, până pe data de 14 iulie, toţi cei care vor să îşi schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, sunt aşteptaţi cu voucherul Rabla în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe altex.ro şi mediagalaxy.ro.

"Altex se implică constant în procesul de colectare şi reciclare a echipamentelor uzate, mari consumatoare de energie şi poluante. Salutăm şi susţinem iniţiativa Ministerului Mediului pentru acest program şi încurajăm românii să profite de oportunitate ca să îşi înlocuiască aparatele vechi cu unele noi de ultimă generaţie care sunt mult mai performante, mult mai eficiente energetic, dar şi mult mai prietenoase cu mediul înconjurator. Ca şi în ediţiile anterioare a programului Rabla pentru electrocasnice, şi anul acesta îi aşteptam pe clienti cu o gamă variată de produse la cele mai bune preţuri, servicii şi consultanţă de specialitate, în toate magazinele Altex şi Media Galaxy. Pentru cei care preferă comenzile online, voucher-ul Rabla se poate folosi si pe altex.ro sau mediagalaxy.ro", spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Programul naţional Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM). În perioada, 24 iune - 14 iulie, toţi care s-au înschis în platforma AFM, după generare, pot folosi voucherul Rabla pentru achiziţionarea de electrocasnice noi, conform etapelor programului naţional.

Procedura de înscriere pentru obţinerea voucherului rabla s-a făcut, exclusiv, online, doar în perioada 17 - 23 iunie, prin intermediul platformei AFM, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb