Ambasadorii ţărilor asiatice în România au efectuat o vizită în judeţul Prahova

V.G.
Miscellanea / 18 ianuarie 2023

Ambasadorii ţărilor asiatice în România au efectuat o vizită în judeţul Prahova

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat astăzi vizită în judeţul Prahova a Ambasadorilor tărilor din Asia, în România, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, la această vizită au participat înalţi diplomaţi reprezentând următoarele ţări asiatice : China, Indonezia, Iran, Japonia, Malaezia, Pakistan, Thailanda, Vietnam.

Programul vizitei a debutat cu întâlnirea de la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, la care, alături de înalţii oaspeţi străini au participat şi reprezentanţii conducerii Prefecturii Prahova - Dl. Virgiliu-Daniel Nanu, Prefect şi Dl. Emil Drăgănescu, Subprefect, precum şi Dl. Marius Marinescu, Membru al Colegiului de Conducere al CCI Prahova şi Consul Onorific al Bosniei-Herzegovina la Ploieşti.

Amfitrionul întâlnirii, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a deschis reuniunea cu un cuvânt de bun venit, în care a evidenţiat importantă organizării acestei vizite, nu doar prin prisma întăririi cooperării internaţionale, dar, mai ales, în contextul perioadei actuale şi a evoluţiilor post-pandemice, precum şi al provocărilor geo-politice la nivel internaţional, cu care ne confruntăm.

"Din această perspectiva, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, prin activitatea să în sfera relaţiilor externe şi a cooperării internaţionale, în cazul de faţă, prin această importantă vizită, se concentrează pe trei foarte importante obiective: atragerea de investitori străini în judeţ, reducerea deficitului balanţei comerciale şi reducerea deficitului de forţă de muncă - pentru care o soluţie o poate constitui şi importul de lucrători în ţările asiatice" a precizat Preşedintele CCI Prahova.

La rândul sau, Prefectul Judeţului Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu şi-a manifestat întreagă deschidere şi susţinere a iniţiativelor investiţionale din ţările reprezentate la întâlnire şi care vizează judeţul Prahova.

În prezentările şi discuţiile din cadrul acestei reuniuni s-a insistat pe relaţiile bilaterale ale judeţului Prahova cu fiecare din cele 8 ţări reprezentate.

După întâlnirea de la sediul CCI Prahova, înalţii diplomaţi au mai participat la întâlniri organizate la Primăria Municipiului Ploieşti, unde au fost primiţi de către Primarul Mun. Ploieşti, Dl. Andrei Liviu Voloşevici precum şi la Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti, unde au fost primiţi de către Dl. Rector Alin Diniţă.

Vizită în judeţul Prahova a celor 8 înalţi diplomaţi din Asia a reprezentat un excelent exemplu de diplomaţie economică, împletită cu aspecte de cooperare care vizează mediile administrativ şi academic, arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb