Ana Birchall susţine înfiinţarea Agenţiei Europeane pentru Copii, Inovare şi Incluziune Socială

E.D.
Politică / 18 februarie 2014

Deputatul PSD Ana Birchall şi-a reafirmat, astăzi, sprijinul pentru proiectul de înfiinţare la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Copii, Inovare şi Incluziune Socială, se arată într-un comunicat de presă.

"Împreună pentru copii: Coaliţii de ONGuri mai puternice în regiunea Mării Negre" este un proiect finanţat de Ministerul Afacerilor Externe, prin Programul de Asistenţă Oficială pentru Dezvoltare şi implementat de UNDP - BRC (Centrul Regional din Bratislava), în parteneriat cu World Vision România, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale Pentru "Copil" (FONPC), Coaliţia pentru Copii din Armenia, Organizaţia "Reliable future" din Azerbaijan, World Vision Georgia şi APSCF Moldova.

Organizaţiile societăţii civile şi mai ales coaliţiile pe care acestea le formează sunt actori foarte importanţi în reformarea sistemelor de protecţie a copilului şi acesta este motivul pentru care acest proiect îşi propune să întărească coaliţiile de ONG-uri pentru copii, astfel încât ţările partenere să poată aborda în mod eficient problematicile naţionale şi regionale cu privire la drepturile şi la protecţia copilului.

"Doar împreună putem promova si rezolva mai eficient politicile publice privind protecţia si drepturile copiilor. Sunt convinsă că experienţa ONG-urilor de profil din România poate fi un model şi pentru alte state din regiune care se confruntă cu probleme grave în asigurarea unui mediu stabil pentru copiii defavorizaţi", a declarat Ana Birchall.

Deputatul PSD le-a mulţumit reprezentanţilor ONG-urilor, World Vison, Child Pact şi Policy Center for Roma and Minorities pentru susţinerea lor pentru înfiinţarea Agenţiei Europene pentru Copii la Bucureşti.

"Cu cât mai repede vom înţelege că societatea civilă şi sistemul politic au aceleaşi interese, cu atât mai rapid vom putea lucra eficient împreună în interesul tuturor copiilor care au nevoie de ajutorul nostru", a încheiat Ana Birchall.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb