Ana Preda este noul PR Manager la Ogilvy Public Relations

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 5 septembrie 2008

Cu o experienţă de 13 ani în relaţii publice, mass media şi producţie cinematografică, Ana Preda s-a alăturat echipei Ogilvy Public Relations ca manager al reputaţiei şi consultant de comunicare pentru clienţii aflaţi în portofoliul agenţiei.

După 8 ani în care a fost producător TV şi a realizat jurnale de ştiri şi emisiuni de televiziune - Stirile PROTV cu Lucian Mandruta, matinalul "Bună dimineaţa PROTV e-al tău", BizBazar cu Moise Guran la Antena 1 şi jurnalul de noapte la National TV, Ana s-a îndreptat către producţie cinematografică în cadrul Media Pro Pictures unde s-a implicat în proiecte precum musicalul "Vacuums", "Furia", lungmetraj de debut semnat Radu Muntean, şi "Scariest Places on Earth" - reality show realizat pentru FoxTV.

În 2005, ca producător general, a făcut parte din echipa care a construit de la zero un proiect de suflet: postul de radio Itsy Bitsy. Pana la venirea sa în echipa Ogilvy PR, timp de un an şi jumătate Ana Preda a lucrat ca freelancer - scenarist, producător TV şi consultant de PR - pentru trusturi de presă, companii financiare, companii de servicii de lux, instituţii culturale şi organizaţii non-guvernamentale.

"Odată cu lansarea postului de radio am pătruns într-un domeniu fascinant, cel al relaţiilor publice şi comunicării", spune noul manager Ogilvy PR. "In timp, am căpătat o experienţă bogată care cu siguranţă mă va ajuta să gestionez proiecte cât mai variate ale clienţilor. Dacă diversitatea este ceea ce m-a atras la o agenţie de PR, renumele clienţilor este ceea ce mi-a atras atenţia asupra Ogilvy PR", adaugă Ana Preda.

Absolventă a Facultăţii de Automatizări şi Calculatoare şi a unui curs BBC de jurnalistica TV in cadrul Academiei de Teatru si Film, Ana este căsătorită şi are doi băieţi.

Fondată în 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din România al Ogilvy PR Worldwide, companie internaţională cu renume în domeniul relaţiilor publice, parte a grupului WPP. În România, agenţia face parte din grupul Ogilvy şi oferă servicii specializate de corporate communication şi consumer marketing, având o echipă de consultanţi cu experienţă largă în relaţii publice. Orientată către managementul reputatiei clienţilor săi, echipa Ogilvy PR asigura servicii complexe de comunicare interna, comunicare B2B, comunicare cu liderii de opinie, CSR, crisis prevention si crisis management. Portofoliul său cuprinde mărci şi companii prestigioase precum Petrom, ING Bank, LG Electronics, Colgate-Palmolive, RTPR Allen & Overy, Sonae Sierra, Friesland, Diageo, Hilti, DuPont.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb