A.N.A.F.: Depunerea Declaraţiei informative privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul 2012

F.A.
Companii / 11 februarie 2013

Persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, a căror cifră de afaceri, efectiv realizată la finele anului calendaristic, este inferioară sumei de 220.000 lei, au obligaţia să depună formularul 392A "Declaraţia informativă privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul 2012", anunţă A.N.A.F. într-un comunicat de presă.

Persoanele impozabile neînregistrate în scopuri de TVA, a căror cifră de afaceri realizată la finele anului calendaristic, excluzând veniturile obţinute din vânzarea de bilete de transport internaţional rutier de persoane, este inferioară sumei de 220.000 de lei, au obligaţia să depună formularul 392B "Declaraţie informativă privind livrările de bunuri, prestările de servicii şi achiziţiile efectuate în anul 2012".

Personele impozabile neînregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal, care realizează operaţiuni scutite fără drept de deducere prevăzute la art. 141 cu excepţia celor prevăzute la art. 141 alin. (2) lit. a), b), e), f), care nu sunt accesorii activităţii principale, nu au obligaţia depunerii formularului 392B "Declaraţia informativă privind livrările de bunuri şi prestările de servicii si achizitiile efectuate în anul 2012".

Termenul de depunere a acestor formulare pentru anul fiscal 2012 este până la data de 25 februarie, inclusiv.

Aceste declaraţii în format hârtie, insotite de formatul electronic se depun la registratura organului fiscal competent sau  la poştă, prin scrisoare recomandată.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb