ANCA BOAGIU (PNL): "Voi avea o poziţie foarte tranşantă în BPN al partidului"

George Forcoş
Politică / 17 august 2016

Fostul lider al PNL Sectorul 2 Anca Boagiu a declarat, miercuri, că va avea o atitudine tranşantă în Biroul politic Naţional, precizând că ce se întâmplă în cadrul alegerilor interne din filială este "intolerabil".

"Din nefericire, în România, politicieni, cei mici în mod excepţional, pentru că discutăm despre oameni mici, nu despre oameni de stat, nu au înţeles că este nevoie să vorbeşti cu cetăţeanul şi să îi transmiţi informaţiile de care el are nevoie, nu tensiunile şi mizerile de la tine din casă (...) Voi avea o poziţie foarte tranşantă în BPN al partidului pentru că astfel de atitudini sunt intolerabile şi dacă ele vor continua PNL şi întreaga Românie nu vor avea decât de pierdut. Sunt partide pe eşicherul de centru şi de centru-dreapta care au obligaţia morală în această ţară să lupte cu PSD, nu în interiorul lor", a declarat fostul preşedinte al PNL Sectorul 2 Anca Boagiu, înainte de începerea şedinţei PNL Bucureşti, precizează surse din presă.

Întrebată dacă a împiedicat plata cotizaţiilor aşa cum s-a vehiculat, Anca Boagiu a susţinut că acuzaţiile nu sunt adevărate şi să are dovezi în acest sens.

"Ştiam că va exista această campanie mediatică încă de când domnul Popescu era la Miami. Lucrurile nu sunt adevărate. Am dovada a tot ceea ce se vehiculează în spaţiul public ca fiind adevărate", a răspuns Boagiu, întrebată dacă a împiedicat plata cotizaţiilor aşa cum s-a vehiculat.

Anca Boagiu a afirmat că dacă asta este politica promovată de PNL îşi rezervă dreptul "să se gândească de două ori la ceea ce a făcut pentru România".

"Dacă astea sunt politicile care vor fi promovate atunci îmi rezerv dreptul să mă mai gândesc de două ori la ceea ce am făcut până astăzi pentru România, până la urmă am fost ultimul ministru al integrării, sub mandatul meu România a devenit stat european, deşi am cel mai scurt mandat la Transporturi, în urma mea a rămas cel mai mare număr de kilometri de autostradă", a susţinut Boagiu.

Pe 13 august, alegerile interne pentru alegerea preşedintelui PNL Sector 2 au fost amânate pe fondurile tensiunilor din filială, mai multe memorii care reclamă modul în care sunt organizate alegerile fiind transmise către conducerea PNL Bucureşti. Preşedinţia PNL Sector 2 este disputată între fostul lider al filialei, senatorul PNL Anca Boagiu, şi viceprimarul Sectorului 2, fostul deputat PNL Dan Cristian Popescu, care şi-a depus deja candidatura pentru alegerile interne din filială, au declarat sursele citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb