ANCA DRAGU: ''Moţiunea de astăzi - un exerciţiu de imagine pentru PSD, pe care tocmai l-a pierdut''

G.U.
Politică / 29 iunie 2021

''Moţiunea de astăzi - un exerciţiu de imagine pentru PSD, pe care tocmai l-a pierdut''

Moţiunea a fost un exerciţiu de imagine pentru PSD, un exerciţiu pe care tocmai l-a pierdut, afirmă preşedintele Senatului, Anca Dragu, informează Agerpres.

"Moţiunea de cenzură a picat. Astăzi, am arătat în Parlament că suntem uniţi şi că această coaliţie este singura şansă pentru dezvoltarea României. Moţiunea de astăzi a fost un exerciţiu de imagine pentru PSD, un exerciţiu pe care tocmai l-a pierdut. Coaliţia se întoarce la treabă. Dezvoltarea ţării nu intră în vacanţă", a scris Anca Dragu, astăzi, pe pagina sa de Facebook.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată "România eşuată. Recordul 'fantastic' al Guvernului Cîţu" a fost respinsă de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Votul a fost secret cu bile.

Numărul total al parlamentarilor care au votat la moţiunea de cenzură a fost de 202, din care "pentru" au votat 201, iar "împotrivă" a fost doar un vot.

Pentru ca moţiunea să fie adoptată, era nevoie de 234 de voturi "pentru", adică jumătate plus unu din numărul de mandate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. TU LESBIANO CARE AI LINS TOATĂ VIATA TA NUMAI PI DA TU ȘTII CE VORBEȘTI TIRITURO, JISPO, BEȚIVO, DROGAȚO, SATANIȘTO. TU AI FAMILIE, COPII, DEZGHINATO. REALIZEZI SA DUCI COPII CU ZĂHĂRELUL JUMĂTATE DE AN ADICĂ 1 IANUARIE 2022 LASĂ CA PRIMIȚI MĂRIREA ALOCAȚIEI CU 20%.BINE CA ATI ÎMPRUMUTAT TARA PENTRU ÎNCĂ 20 DE GENERAȚII DUPĂ NOI ȘI NU AVEȚI BANI PENTRU ALOCAȚIILE NEVINOVĂȚII LOR COPII. BINE CA AVEȚI BANI DE PLIMBARE PENTRU FETITA STEARPA DE LA COTROCENI SA SE DISTREZE ȘI SA SE ÎMBOLNĂVEASCĂ ȘI SA SE SIMTĂ CONFORTABIL CIND SE DUCE LA GAY DE LA BRUXELLES ȘI LE SUGE PULULE ȘI LE ARATA ÎN IC ANUL LUI DIABOLIC CU SPITALELE CARE LE ARUNCA ÎN AER SAU LE LASĂ FĂRĂ OXIGEN. PUTEȚI DORMI BINE CIND LEGEA CU EDUCAȚIA SEXUALA ÎN SCOLI ÎNCEPÂND CU COPII DE LA 4 ANI VA FI ABROGATA. CE ȘTIE UN COPIL DE 4 ANI DE VIATA SEXUALA CIND EL NU POATE BINE PRONUNȚA CU VINTUL MAMA ȘI TATA. VATI VINDE SUFLETUL TATĂLUI VOSTRU ANTICRIST PENTRU O PERIOADA DE LUX PE SUFERINȚĂ COPIILOR SATANIȘTILOR. FETITA STEARPA DE LA COTROCENI, TRAFICANTUL DE COPII CREDE CA TOTI COPII SUNT CA EL ADICĂ IA SUPT PULA LUI HITLERIST UL DE TAICA SU CUM A FĂCUT ELTON JOH(IN GURA, ÎN ANUS) ANUS DE LA COTROCENI. DE CE CREDEȚI CA CURVO, SATANISTA HITLERISTA(MAMA LUI IOHANES) A PLECAT ÎN GERMANIA DE FRICA LUI PENTRU CA A RĂMAS FĂRĂ JUCĂRIE SA U BIBERON

    Zalau/Salaj second hand

    Toți au câștigat. Alarmă : 300 de parlamentari !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb